Christinas bryster punkteret af læge: - Det er jo nærmest kriminelt!

Plastikoperationer går ikke altid som ønsket og i Christinas tilfælde gik det helt galt

Efter to fødsler var Christina, der i aften deltager i TV3's 'Mit Plastikmareridt', ikke videre tilfreds med sine bryster.

De hang og der var ikke meget tilbage.

Derfor valgte hun at tage til Tyskland og få dem fikset på en plastikkirurgisk klinik.

Men det gik langt fra, som hun havde håbet på.

- Jeg er træt af at ligge under kniven hos nogen, der ikke gør det ordentligt, siger Christina i programmet, mens hendes stemme knækker over af gråd.

Se også: Plastikmareridt: Dianas bryster sidder på maven

- Efter første operation var brystet ikke rundt, men det var aflangt. Så var der en blodansamling i det ene bryst, og så sendte de mig hjem, og jeg fik en ispose med, som jeg så skulle holde på, forklarer hun til de to læger i programmet, som skal forsøge at rette op på andres lægers fejltagelser.

Hun var efterfølgende en tur mere på operationsbordet igen, men brysterne var stadig ikke pæne, så hun blev opereret en tredje gang.

- Da han skulle fjerne implantatet i venstre bryst, får han skåret hul igennem. Jeg fik at vide, at der var plaster på, og at det nok skulle gro sammen, siger Christina.

Se også: Sådan ser Dianas bryster ud nu

Christina er meget, meget ked af resultatet efter sin plastikoperation. (Foto: TV3)
Christina er meget, meget ked af resultatet efter sin plastikoperation. (Foto: TV3)

Hun tog dog efterfølgende kontakt til sin egen læge, som fortalte hende, at der var gået infektion i brystet, og at det skulle fjernes hurtigst muligt. Hun får derfor fjernet det betændte bryst, mens det andet bliver siddende, da det ikke fejler noget.

Efterfølgende bliver hun tilbudt at komme tilbage på klinikken i Tyskland og få lavet et nyt bryst af hud fra maven. Det var dog ikke noget, som kirurgen havde prøvet i praksis før, så Christina takkede pænt nej. I stedet får hun operationen foretaget på det hospital, der også fjernede brystet.

- Ved du hvor meget fedt, der er sprøjtet ind i dit bryst? spørger den ene læge i programmet, Jens Jørgen Elberg.

- Det er ikke fedt. Det er min mave, der er skåret af, svarer Christina og forklarer, at det nærmere er en mavedelle, der er skåret af og flyttet op med både hud og fedt.

- Men det gik jo ikke særlig godt, tilføjer hun.

Se også: Doris' mave er et stort ar: Jeg har været ked af det siden 1972

De to læger er chokerede over den behandling, Christina har modtaget.

Det er ikke bare dybt skræmmende. Det er jo nærmest kriminelt. Sådan er virkeligheden ikke, og jeg ved ikke, hvad der foregår inde i hovedet på ham, siger Jens Jørgen Elberg, mens hans kollega, Faye Sarmady, siger:

- I Christinas tilfælde er der ikke særlig meget af det, som man har forsøgt at gøre, som er gået godt udover at den lap, som man har flyttet fra mavedelen og op, teknisk set er en vellykket operation, men kosmetisk kunne det godt være pænere.

Se hvordan Christinas bryster ser ud nu i klippet over artiklen.

'Mit Plastikmareridt' bliver sendt i aften klokken 21 på TV3.

Se også: Fik opereret bryster i tandlægestol

24 kommentarer
Vis kommentarer