Dansk realitystjerne truet med kniv og bestjålet: - De nakkede mit Rolex-ur

Episoden udspillede sig på Døllefjelde-Musse marked sidste weekend

Sammen med paradisoen Nadja gæstede Isac i denne uge Ekstra Bladets Paradise-studie.

Efter den obligatoriske snak om ugen der gik, faldt snakken på livet som paradiso.

For de fleste af deltagerne er det overvejende positive oplevelser de får sig, mens programmet kører i fjernsynet. Hvis man stikker næsen lidt for langt frem i programmet, bliver det også bemærket af seerne. En af dem der i den grad har mærket det, er Isac.

Sidst han var i studiet fortalte han, hvordan han og nogle af de andre paradisoer var blevet truet på Københavns Hovedbanegård.

Og denne gang var ikke anderledes. Sidste uge var den mørklødede paradiso med nogle venner på Døllefjelde-Musse marked, hvor han nok engang blev truet og sågar fik kastet en kniv efter sig.

- Jeg går med nogle venner på Døllefjelde-Musse marked. Der er nogen, der går og sviner mig til. Pludselig siger den ene af dem 'Kunne det ikke være fedt at stikke en fra Paradise ned?', fortæller Isac, der efterfølgende konfronterede dem.

- Hvis I har et problem, så må I hellere end gerne komme og sige det til mig. (...) Så siger den ene 'vent lige' og går ind i en campingvogn bagved og kommer ud med sådan en kniv her, fortæller paradisoen og viser med sin fingre, at det ikke er en helt lille kniv, han snart får mod sig.

Du kan høre hele historien i afspilleren øverst i artiklen.

Nedenunder kan du se hele udsendelsen, hvor Nadja og Isac blandt andet er enige om én ting, om de andre deltagere.

 

16 kommentarer
Vis kommentarer