Efter tre år: Kendispar skal skilles

JWoww, der er kendt fra 'Jersey Shore', skal skilles. Hendes kommende eksmand, Roger Matthews, har dog lovet at vinde hende tilbage

Jenni 'JWoww' Farley skal skilles fra sin mand, Roger Matthews. Foto: AP
Jenni 'JWoww' Farley skal skilles fra sin mand, Roger Matthews. Foto: AP

Bølgerne går højt på New Jerseys strandpromenade i USA.

Det samme gælder åbenbart for dets årlige gæster, som har fået noget af et ry, og et realityprogram om festkulturen på den populære strandpromenade.

En af de første deltagere i det populære realityprogram med titlen 'Jersey Shore' var 32-årige Jenni 'JWoww' Farley. Hun skal nu skilles fra sin mand igennem tre år, Roger Matthews, som ved flere lejligheder også har optrådt i 'Jersey Shore'. De to har dannet par i en længere årrække, før de blev gift i 2015.

Det skriver CNN.

Roger Matthews bekræfter skilsmissen på Instagram, men her lover han samtidig, at han nok skal vinde 'JWoww' tilbage.

Se også: Vild forvandling: Realitystjerne er slet ikke til at genkende

I videoen siger 43-årige JWowws kommende eksmand blandt andet, at der ikke er noget ondt blod mellem de to.

'Min kone har søgt om skilsmisse. Det er sandt. Jeg vil prøve at gøre det simpelt her. Jeg bebrejder hende ikke. Der er hverken utroskab eller andre saftige detaljer indblandet. Hun er bare blevet dødtræt af de kedelige mønstre, vi er blevet lullet ind i. Uden at gå i detaljer så var vi fanget i en ond spiral', siger han.

'Jeg vil vinde min kone tilbage. Jeg vil vinde hendes hengivenhed tilbage. Jeg skal nok vinde hendes kærlighed tilbage. Jeg har ingen intentioner om, at være en single-far', lyder det videre.

Farley skulle eftersigende have søgt om skilsmisse 12. september i retten i Oreon County, New Jersey, og her skulle Farley have argumenteret for, at parret har for mange forskelligheder.

Parret har været med i flere realityprogrammer end 'Jersey Shore'. Efter den første sæson var Jwoww blandt andet med i programmet 'Snooki and Jwoww', som hun havde sammen med veninden Nicole 'Snooki' Polizzi, der også er kendt fra 'Jersey Shore'.

Foto: MTV Film, tv & radio - 5. apr. 2018 - kl. 20:58 Legendarisk realityshow vender tilbage: Se de første klip

1 af 3 Jenni 'JWoww' Farley skal skilles fra sin mand, Roger Matthews. Foto: AP
2 af 3 Jenni 'JWoww' Farley skal skilles fra sin mand, Roger Matthews. Foto: AP
3 af 3 Jenni 'JWoww' Farley skal skilles fra sin mand, Roger Matthews. Foto: AP
19 kommentarer
Vis kommentarer