Fønsby i forsvar: - Mange prostituerede er glade for deres arbejde

Anni Fønsby ser ikke noget problem i, at kvinder sælger deres krop for penge. Den holdning deler Inez Gavilanes bestemt ikke

Den tidligere bordelmutter har intet problem med prostitution. 

Derfor var hun også klar i mæglet, da snakken faldt på netop sexarbejde omkring lejrbålet i Sydafrika.

Her er det tydeligt, at Inez Gavilanes og Anni Fønsby ikke har helt den samme holdning til den type arbejde.

- Det var mit livs chok at komme ind i et bordel, fortæller Anni Fønsby de andre deltagere i ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!’.

Henrik Qvortrup løfter i et tweet lidt af sløret for, hvorfor han valgte at lege jungledyr i Sydafrika sammen med TV3. (Foto: Anthon Unger) flash - 10. mar. 2015 - kl. 07:24 Qvortrup: Derfor er jeg realitystjerne

Henrik Qvortrup vil gerne prøve grænser af. Og det gør han lige nu i junglen i Sydafrika.(Foto: Anthon Unger) TV - 29. jan. 2015 - kl. 07:33 Qvortrup: Jeg vil ikke holde min kæft i syv år

Hun blev som 20-årig inviteret ind på et bordel, hvor hendes veninde arbejdede.

- Jeg har de vildeste fordomme. Jeg troede, det var grimme piger og narkomaner. Jeg troede ikke, almindelige piger ville arbejde på en klinik, fortsætter hun.

Anni Fønsby erkender, at der er nogle piger, der har taget skade af at arbejde som prostitueret.

- Men det er der fandeme også i andre brancher, tilføjer hun.

TV - 8. mar. 2015 - kl. 15:39 Se hvad deltagerne har med i junglen

De ti kendisser får taget de sidste pressebilleder, inden de må efterlade deres smarte tøj og makeup og drage ind i Sydafrikas jungle. (Foto: Anthon Unger) TV - 11. mar. 2015 - kl. 11:07 Bag om: Sådan foregår reality i virkeligheden

Forsigtigt sniger Inez Gavilanes sin holdning ind, men hendes betragtninger bliver ikke godtaget af Fønsby.

- Bevares. Men måske er det en branche, hvor man er særligt udsat for at få nogle ar på sjælen, siger sangerinden og stiller spørgsmål ved, hvor meget politikerne skal blande sig.

- Men skal du bestemme over de piger, der tager et valg om, at de har lyst til at være prostituerede? siger Fønsby og fortsætter:

- Det er bare sjovt. Jeg har været i branchen i 11 år, og så sidder du der og ved ikke en skid og fortæller, hvordan pigerne har det.

Se Anni Fønsby fortælle om hendes forhold til Henrik Qvortrup i klippet nedenfor.

OBS! Artiklen fortsætter under klippet...

Selv om Anni forsøgte at overbevise Inez og de andre jungle-deltagere om, at ’den lykkelige luder’ langt fra er en utopi, står Inez Gavilanes fast på sin holdning til prostitution.

- Uanset Annis holdning og kendskab til branchen, står jeg selvfølgelig ved min holdning. Vi har jo alle en integritet og en intimsfære, siger Inez Gavilanes til Ekstra Bladet.

Det er hendes overbevisning, at de prostituerede måske har nogle følelsesmæssige udfordringer, hvis de har lyst til og kan sælge sin krop uden at blive ødelagt.

- Jeg prøver ikke at kloge mig på en branche, jeg ikke selv har været i. Men jeg har en formodning om, at det er nogle piger, som et eller andet sted er skadet, når de har lyst til overskride den grænse og sælge deres krop for penge, siger Inez Gavilanes til Ekstra Bladet.

Gustav vil gå hele vejen for at vinde programmet og de 250.000. Han skal nemlig bruge penge til hans projekt om at åbne en skønhedssalon. (Foto: Anthon Unger) TV - 4. mar. 2015 - kl. 19:21 Se kongen af reality på tv-optagelse i Sydafrika

Hun mener især, at vandene skiltes ved spørgsmålet om, hvorvidt det skal være lovligt at tjene penge på, at andre prostituerer sig.

- Det var vi vist ikke enige om.

- Jeg tror, at Annis holdning er, at der jo findes prostituerede uanset hvad. Og derfor ville det kun være godt, hvis det var hende, der tog sig af dem og ikke nogle onde bagmænd.

Se Anni Fønsby diskutere prostitution i lejren i den sydafrikanske jungle i klippet øverst i artiklen.

Anni Fønsby har ikke meget til overs for Qvortrup.(Foto: Anthon Unger) TV - 30. jan. 2015 - kl. 07:30 TV: Fønsby: Qvortrup har ødelagt så meget

Amin står her og smalltalker med Qvortrup. Han har sluppet hadet til den tidligere Se og Hør-boss.(Foto: Anthon Unger) TV - 30. jan. 2015 - kl. 17:18 TV: Amin har lagt Qvortrup had på hylden

Anni Fønsby er ikke meget for at have trusser på

27 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere