Fortryder nøgendating: Dårlig, dårlig, dårlig oplevelse

Lærke Mercedes vil bestemt ikke anbefale andre at deltage i TV3s nøgendatingshow

Råbende kamerafolk, dårlige dates og en omgang blærebetændelse.

Sådan opsummerer 23-årige Lærke Mercedes sin deltagelse i TV3s nøgendatingshow 'Adam og Eva', hvor Julie Zangenberg er vært.

- Det var en dårlig, dårlig, dårlig oplevelse, og jeg fortryder det så meget. Jeg kan ikke anbefale nogen at tage afsted. Man kommer på ingen måde hjem og er klogere på sit kærlighedsliv, siger hun.

Lærke Mercedes, der har en fortid som stripper og også har været både Side9-pige og Se og Hør-pige, var ellers blevet stillet en lækker tur til det solrige Grækenland med alt betalt i sigte. Og oven i hatten havde hun mulighed for at møde den eneste ene.

Se også: Nøgendating: I karbad med storbarmede Lærke

Det gjorde hun dog langt fra, for de to mænd, hun mødte under optagelserne, lå så langt fra hendes præferencer, at hun kalder matching-processen for fuldstændig til grin.

- Jeg fik hurtigt at vide, at jeg var det perfekte match, og at de gerne ville gerne sende mig af sted, siger Lærke Mercedes til Ekstra Bladet og fortæller, at hun talte i telefon med en caster i en halv time, hvor hun svarede på nogle få spørgsmål.

Lærke Mercedes føler dog, at det eneste, der gjorde hende til et godt match, var, at hun overhovedet var villig til at deltage i nøgenprogrammet. I telefonen fik hun nemlig at vide, at det hastede med at finde en ny pige, fordi en anden var sprunget fra.

Reality - 2. mar. 2015 - kl. 18:12 Julie efter nøgendating: Det skal jeg lave nu

Her kan du se et klip fra det afsnit af 'Adam og Eva', hvor Lærke Mercedes var med.

I samtalen med casteren, sagde hun, at hun tænder på mænd, der tager kontrollen og ikke er pladderromantiske, ligesom det var et ’no go’ for hende, hvis en date havde et barn.

Af de to mænd, hun blev præsenteret for i Grækenland, havde den ene en datter, mens den anden elskede at være romantisk og på et tidspunkt overraskede hende med tørrede rosenblade formet som et hjerte.

- Det var til at brække sig over. Det var slet ikke min type. Jeg vil have en rigtig mand. Ikke en tøset mand, slår hun fast.

Se også: TV: Fra sex i Paradise til blufærdig nøgendating

Ikke kun matchmaking-processen skuffede Lærke Mercedes. Også tv-holdets behandling af hende kom bag på hende – faktisk så meget, at hun efterfølgende klagede til TV3.

-Jeg fik skæld ud af tv-holdet rigtig mange gange. Enten fordi jeg talte med de andre deltagere, når kameraerne var slukkede, eller hvis jeg gik i bad på hotellet, eller hvis jeg ikke var lige præcis der, hvor de sagde, jeg skulle være, fortæller hun.

Se også: Jill i dillerdating: Blikket røg hurtigt nedad

En af de sidste dag under optagelserne fik hun nok og eksploderede på det nærmeste i hovedet på en fra tv-holdet, som havde talt grimt til hende.

- Det skulle jeg have gjort fra dag et, for så havde jeg måske haft en bedre oplevelse, for jeg tror, at manden forstod, hvad jeg mente. Jeg råbte, at han aldrig skulle råbe af mig mere. Jeg havde ikke lavet andet end at finde mig i dem hele ugen, og hvis jeg skulle lave deres uprofessionelle lort færdigt, så skulle de behandle mig ordentligt. Jeg er jo ikke nogen hund, fortæller Lærke Mercedes, der efterfølgende fik en undskyldning fra medarbejderen.

- Men forestil dig at være nøgen og få skæld ud af en flok mennesker, du ikke kender. Jeg har aldrig følt mig så nøgen som på den tur, og jeg har en fortid som stripper! Det var rigtig ubehageligt at blive råbt ad og hundset rundt med, når man ikke har tøj på, siger hun og fortæller desuden, at hun heller ikke er tilfreds med, hvordan hun ser ud i udsendelsen, især fordi tv-holdet ikke gav hende lov til at glatte sit hår inden optagelserne.

Se også: Drama: Evakueret fra nøgendating-ø

Deltagerne blev evakueret fra nøgenøen på grund af dårligt vejr.

Oven i det hele fik Lærke Mercedes en omgang blærebetændelse med sig hjem i bagagen.

Under optagelserne var Grækenland nemlig på ingen måde solrigt og varmt. En truende orkan gjorde, at deltagerne blev evakueret fra den sædvanlige ø, hvor nøgendatingen foregik, til et hotel på det græske fastland. Her måtte deltagerne ind i mellem tage tøj på, men når de skulle spise var det uden en trevl på kroppen.

- De to gange, vi spiste ude på terrassen, var det bidende koldt. Vi ville alle tre spise inde i huset, men det måtte vi ikke. På grund af det fik jeg blærebetændelse, siger Lærke Mercedes.

Du kan se flere billeder af Lærke Mercedes på hendes Facebook-side.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere