Geggo og Cengiz til fræk fødselsforberedelse

Det endte med et ordentlig knald, da den unge 'Bryggen'-familie var til fødselsforberedelse

Cengiz er i sit es, da han får en rolle i fødselsforberedelsen. (Foto: TV3)
Cengiz er i sit es, da han får en rolle i fødselsforberedelsen. (Foto: TV3)

Det er en måned siden, at Geggo og Cengiz blev forældre til datteren Alba.

Men mens Geggo stadig var højgravid pågik optagelserne til den nye sæson af 'Familien fra Bryggen', og her fulgte kameraerne Linses datter og svigersøn, der var til fødselsforberedelse.

Se også: Geggo: Har fortrudt kunstige bryster

Det starter lidt tungt for Cengiz, der har svært ved at bevare koncentrationen og øjnene åbne, mens jordemoderen forklarer om den forestående fødsel.

Men det hele bliver straks lidt mere interessant, da Stephanie skal bøje sig forover og samtidig læne sig frem, mens Cengiz står bagved.

- Det har vi prøvet før, konstaterer Cengiz - nu langt mere frisk. Og det hele ender med et stort klask. Se tv-klippet øverst i artiklen.

Geggo til blogger-event en uges tid inden fødslen. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Danske kendte - 28. feb. 2016 - kl. 18:46 Geggo viser datteren frem

I aftenens program er Mopper også ved at vænne sig til sin nye hund. Det er dog svært for hende at huske, hvad det lille firbenede væsen hedder, og Mopper kager rundt i den nye hunds navn. Lille Tanja bliver kaldt både Pixie og Tammy. Faktisk synes Mopper, at hunden er lidt kedligere end Pixie, men det er kun, til den forsøger at sætte en svane på plads. Se tv-klippet herunder

'Familien fra Bryggen' bliver sendt torsdag aften klokken 20 på TV3

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!