Gift ved første blik: Ny kæreste

Camping-ferie i Ungarn fik en uventet udgang

- Der er dukket en sød sønderjyde op, som jeg nu officielt kan kalde 'min kæreste', skriver Katrine fra sidste års 'Gift ved Første Blik' i sin blog på realityportalen.

I programmet sidste år var hun og Jakob, de eneste der forblev kærester, men kærligheden holdt ikke. De endte med at gå hver til sit igen.

Katrine og Jakob gav kærligheden en chancen, men nu er det slut. (Framegrab: Snowman) flash - 16. mar. 2015 - kl. 11:08 Jakob efter bruddet: - Katrine er en helt fantastisk pige

Men nu er der altså held i sprøjten igen for Århus-pigen, og det har lysnet i en periode, hvor hun - som hun skriver - 'ikke har haft skyggen af overskud'.

Kærester i Ungarn
'Heldigvis viser han sig som et tålmodigt og hjælpsomt menneske, som tackler en stresset og forvirret pige ret flot'.

Den nye kærlighed fandt hun såmænd i Ungarn. Hun var flygtet fra det danske 'bæ-vejr' med sin søsters familie på campingferie. Naboerne på campingpladsen var tilfældigvis nogle søde danskere.

Se også: Mordtrusler i 'Gift ved første blik'

Se også: DR efter syv ud af syv mulige fejlskud: Vi giver aldrig op

'Og ja, så giver resten af historien jo nok lidt sig selv: To camping-'børn' mødes og sød musik opstår. Jeg havde dælme ikke regnet med at støve kærligheden op i Ungarn. Men dejlige overraskelser er jo ikke så ringe endda, så jeg nyder det i fulde drag'.

21 kommentarer
Vis kommentarer