Gode nyheder fra Bryggen: Geggo er gravid igen

Stephanie 'Geggo' Kessler er atter gravid - og denne gang ser alt godt ud

Der er dejlige sommernyheder fra Bryggen: Geggo er nemlig atter gravid, og denne gang ser alt ud til at gå, som det skal. (Foto: Linda Johansen)
Der er dejlige sommernyheder fra Bryggen: Geggo er nemlig atter gravid, og denne gang ser alt ud til at gå, som det skal. (Foto: Linda Johansen)

Der er altid liv og glade dage på Bryggen i København - og nu kommer der meget snart endnu mere liv.

Reality-skønheden Stephanie 'Geggo' Kessler er nemlig gravid med sin kæreste, Cengiz.

Tidligere i dag var Geggo til skanning, hvor hun fik besked om, at alt så godt ud.

Det oplyser TV3, der står bag 'Familien fra Bryggen', til Ekstra Bladet.

Se også: Geggo taler ud om abort: Hårdeste slag nogensinde

I længere tid har Linse Kesslers datter set frem til skanningen med krydsede fingre og håbet på, at den ville vise, at alt var godt med det spirende liv i hendes mave.

Sidst, hun var til en lignende skanning, var resultatet nemlig langt fra opmuntrende.

I februar var hun også gravid, men ved skanningen viste det sig, at fostret var dødt.

- Vi troede, vi skulle til en almindelig hygge-scanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være. Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog, fortalte Geggo dengang til Ekstra Bladet.

Stephanie Christiansen mistede i slutningen af februar et planlagt barn. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte - 30. mar. 2015 - kl. 07:23 Gravide Geggo mistede sit barn

Her kan du se et klip fra 'Familien fra Bryggen', hvor Geggo fortæller om den mislykkede graviditet tidligere i år. 

Beskeden slog helt naturligt både Geggo og Cengiz ud, men sammen kom de gennem sorgen, indtil de igen begyndte at prøve at arbejde på en ny graviditet.

- Vi er bedste venner, og vi blev lige kede af det. Cengiz er en fantastisk kæreste, og jeg kunne ikke forestille mig nogle kunne støtte mere, end hvad han gjorde. Vi er i forvejen rigtig meget sammen, men vi købte masser af mad og slik, og så hoppede vi i seng og spiste os tykke og forsøgte at være positive. Selv om det var svært, fortalte hun dengang.

Ekstra Bladet har endnu ikke kunnet få en kommentar fra Geggo, da hun lige nu er på optagelser med holdet bag 'Familien fra Bryggen', men TV3 oplyser, at hun i løbet af dagen vil lægge et indlæg ud om graviditeten på sin blog, Geggos Verden.

TV3-reality - 16. apr. 2015 - kl. 12:46 Har ikke set sin far i 14 år: Han var stiknarkoman