Gustav fik vennen til at græde på scenen

Reality-værten måtte selv på scenen for at modtage den lidet eftertragtede pris

En gang var de bedste venner, og så blev de rygende uvenner.

Gustav Salinas og Sy Lee ragede uklar med hinanden i 2015 - ingen ved helt hvorfor, og de var også kun enige om én ting - nemlig at forblive uvenner.

Danni poserer her med reality-baben med en buttplug i anus. Men det gik altså helt galt. Nu er han på skadestuen for at få den fjernet.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. jan. 2016 - kl. 21:46 Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Derfor havde ingen af dem lyst til at rippe op i gamle sår og være nomineret til 'Bitch Fight' i Reality Awards 2016, som bliver afholdt i Wallmans i København lige nu.

-  Jeg tager dybt afstand fra mine to nomineringer (den anden er 'Årets Skandale', red.)

Stephanie Star har de bedste reality-babser i Danmark. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 20:47 Her er 'Årets Bryster'

- Jeg kan fortælle jer, at jeg er meget irriteret over disse nomineringer, og at jeg tager dybt afstand fra dem, da jeg ikke har været med til at skabe dramaet. Desuden forstår jeg slet ikke, hvorfor dommerne har valgt at nominere os til årets Reality Awards, når der er sket så mange andre skandaler i løbet af året, der er gået, har Sy Lee tidligere skrevet på sin blog.

Gustav Salinas er vært til 'Reality Awards', men han fik altså også en pris for 'Årets Bitch Fight', som han måtte på scenen og modtage.

Sådan ankom Gustav til årets Reality Awards.

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 18:30 Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Herfra udtrykte Gustav i øvrigt, at han var blevet gode venner med Sy Lee, og han leverede oven i købet en offentlig undskyldning til sin nu igen gode ven.

- Jeg vil sige undskyld. Jeg mistede en ven, en bror, sagde han til en grædense Sy.

- Jeg er glad for din undskyldning. Jeg havde brug for en offentlig undskyldning, sagde Sy Lee, som nægtede at tage imod 'prisen'.

Reality-baben får her suttet sine bryster af sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 19:22 Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Gustav og Sy Lee sammen, da det var fryd og gammen mellem dem. (Arkivfoto: KommissionPolfoto)
Gustav og Sy Lee sammen, da det var fryd og gammen mellem dem. (Arkivfoto: KommissionPolfoto)
 

1 af 2 Gustav og Sy Lee sammen, da det var fryd og gammen mellem dem. (Arkivfoto: Kommission/Polfoto)
2 af 2 Ikke mere Bitch Fight: Gustav og Sy er igen blevet gode venner. (Foto: Mogens Flindt)
2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere