Har ikke set sin far i 14 år: Han var stiknarkoman

Geggo har besluttet sig for at tage til Thailand for at opsøge sin far

Geggo forklarer, hvorfor hun ikke har set sin far i 14 år. (Video og redigering: Linda Johansen)

De fleste har formentligt helt styr på, hvem der er Stephanie 'Geggo' Christiansens mor. Det er naturligvis Linse Kessler.

Men det er så som så med kendskabet til den unge reality-babes far.

Han er nemlig ikke en del af 'Familien fra Bryggen'.

Og det er der en helt simpel forklaring på: Han er nemlig ikke en del af Geggos liv.

- Jeg har ikke set min far i 14 år, for jeg var 11, og nu er jeg lige knap 25, siger hun til Ekstra Bladet.

Stephanie Christiansen mistede i slutningen af februar et planlagt barn. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte - 30. mar. 2015 - kl. 07:23 Gravide Geggo mistede sit barn

 
Her kan du se et klip fra aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen', hvor Geggo fortæller om, hvorfor hun gerne vil se sin far igen.

I det afsnit af 'Familien fra Bryggen', der bliver sendt i aften klokken 20 på TV3, beslutter Geggo sig imidlertid for at forsøge at opsøge sin far.

- Jeg tænkte, at nu giver jeg sgu manden en chance, siger hun i det interview, som du kan se med hende, over artiklen.

Da hun så ham sidst - da hun var 11 - var det for at sige farvel til ham. Alle omkring ham regnede med, at han var døden nær på grund af en slem lungebetændelse.

Se også: Jeg er for lækker til at køre Mazda

Han overlevede, men alligevel har Geggo ikke set ham siden.

- Han har været stiknarkoman i mange, mange år, så jeg har ikke haft lyst til at snakke med ham. Det eneste forhold jeg har haft til ham, har været, at vores DNA matchede, siger hun.

Først næste torsdag, altså den 23. april, viser TV3 i 'Familien fra Bryggen', hvordan mødet mellem far og datter i Thailand går.

Geggo har ikke set sin far i mange år, men har nu besluttet sig for at forsøge at skabe kontakt til ham igen. (Foto: Linda Johansen)
Geggo har ikke set sin far i mange år, men har nu besluttet sig for at forsøge at skabe kontakt til ham igen. (Foto: Linda Johansen)

Geggo har stadig ar fra dengang, hun ville skære bakterierne ud af sig selv. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen). Kendte Bakterieangst gjorde Geggo til cutter

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere