Irina afslører: Allerede klar til barn nummer to

Reality-dronningen fortæller, at hun gerne vil være gravid igen så hurtigt som muligt

Selvom Irina Babenkos datter Allessia er bare otte måneder gammel, er den smukke reality-diva allerede klar til at få barn nummer to. Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Vi prøver faktisk allerede, siger hun smilende om hende og hendes forlovede, Morten Brangstrup Olsen, der optræder under navnet DJ Faustix.

Se også: Irina forlovet: Så flot er hendes ring

Irina har selv oplevet, at der har været en stor aldersforskel i mellem hende og hendes søskende, og sådan skal det ikke være for hendes egen datter, fortæller hun.

- Jeg vil gerne have, at vi får flere børn hurtigst muligt, så hun har nogle at lege med på hendes egen alder, slår Irina fast.

Se også: Irina viser flad mave en måned efter fødsel

Selvom man er kendt, er det dog ikke altid så glamourøst at være mor som det ser ud på de sociale medier, fortæller Irina ærligt.

- Der er ingen, der er perfekte 24/7. Vi tager jo flere billeder, hvor vi ligesom er shinet op til forskellige events og i fantastiske kjoler, så tror folk at vores liv er sådan der hver dag og det er virkelig ikke.

- Når jeg har fået baby, så er mit liv ligesom alle andre mødres. Jeg sidder også på sofaen med gylp over det hele og legetøj over det hele, mit hoved er ved at eksplodere og jeg er bare mega træt. Jeg er også menneskelig, fortæller Irina.

Irina oplever nogle gange ubehagelige reaktioner fra læsere, når hun smider billeder af sin datter på sociale medier. Hør om det i TV-indslaget foroven!

Irina Babenko med sin datter Allessia til baby-eventet 'More Mini' (Foto: Philip Davali)
Irina Babenko med sin datter Allessia til baby-eventet 'More Mini' (Foto: Philip Davali)
 

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen