Jeg er en snotforkælet møgunge

Ny sæson af 'Luksusfælden' starter hos forgældet par i Helsingør, der planlægger 'prinsessebryllup'

Mike og Camilla har svært vedat have penge mellem hænderne. (Foto: TV3)
Mike og Camilla har svært vedat have penge mellem hænderne. (Foto: TV3)

- Jeg kan ligeså godt indrømme det... Jeg er enebarn og en snotforkælet møgunge, siger Camilla i aftenens 'Luksusfælden', der er den første i en ny sæson.

Og det er ingen overdrivelse, fremgår det af programmet, som ryster TV3-eksperterne, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz ikke så lidt.

Camilla bor med Mike i Helsingør, de er i tyverne og opfører sig økonomisk som nogle små pattebørn helt uden økonomisk ansvarlighed.

Det har de kunnet gøre, fordi Camilla altid har kunnet ringe til sin mor og få økonomisk hjælp, når det kneb.

I tidens løb har forældrene hjulpet med et par hundrede tusinde kroner, skønner Camilla.

Bamsejagt på Bakken
Men sådan er det ikke længere. Moderen sagde stop, da hun før en ferie havde lagt alt parat med regninger og penge til at betale dem - hvorefter datter og svigersøn brugte pengene på alt muligt andet.

Det vil sige ingenting - måske til et Gucci-ur til 7.000 kr., eller til en af de 20 årlige Bakken og Tivoli-ture, hvor Mike har en mani med at opsøge bamsekran-maskinerne for at vinde... tøjbamser.

Det syntes Camillas mor ikke var så festligt, og hun lukkede for pengeposen. Nu måtte de klare sig selv, og det gjorde parret så ved at optage nye lån for 156.000 kroner i løbet af seks måneder.

Jan og Carsten bliver noget chokerede over parrets sans for økonomi. (Foto: Jakob Jørgensen)
Jan og Carsten bliver noget chokerede over parrets sans for økonomi. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Lagt oven i al den anden gæld skylder de 331.000 kroner væk - men planlægger alligevel det helt store 'prinsessebryllup' til skønsmæssigt 120.-130.000 kroner.

Penge de mildt sagt ikke har, selvom forældrene har sagt ja til at spytte omkring 75.-80.000 kr. i brylluppet.

Bl.a. har moderen betalt brudekjolen til 19.000 kroner.

Tårer og tænders gnidsel
Men hvor skal de andre penge komme fra - når samtidig der lige er røget regninger for 25.000 kr. ind ad brevsprækken, bl.a. fra el-selskabet, der lukker for strømmen, hvis ikke regningen bliver betalt 'i næste uge'.

Økonomisk hovedrengøring er påkrævet, og det udvikler sig til tårer og tænders gnidsel, da Jan og Carsten forlanger en plan for, hvordan regningerne skal betales, før de kan lave et nyt budget for det gældsplagede par.

Et af de punkter, der kommer i spil, er, at sælge brudekjolen og aflyse/udsætte brylluppet, til de har råd til at holde det.

Se, hvordan det spiller an i aften.

'Luksusfælden', TV3, i aften kl. 20.00

53 kommentarer
Vis kommentarer