Kæmpe 'Diva'-drama: - Du boller med alt og alle!

Bølgerne går højt, når divaerne indtager junglen. Mandagens afsnit af 'Divaer i junglen' er bestemt ingen undtagelse

Divaerne giver den fuld gas, når det kommer til drama i programmet 'Divaer i junglen'.

I mandagens afsnit får den bestemt heller ikke for lidt, når 'Paradise'-Caroline tager en snak med Janni Ree, og Rikke Chili bliver blandet ind i det.

Janni Ree siger til Rikke Chili, at hun boller med alt og alle, og det ender med, at de tre deltagere går helt amok på hinanden. Til sidst bryder Caroline ud i gråd og forlader selskabet i protest, mens hun råber og skriger.

Til dagligt kæmper divaerne om spotlightet på den røde løber og plads i spalterne i pressen, men livet i junglen er hårdt på en helt anden måde.

Det får deltagerne alle hver især at mærke, men det betyder ikke, at der ikke er plads til skænderier.  

(Artiklen fortsætter efter billedet)

61807723.jpg 

I første afsnit af 'Divaer i junglen' spurgte værten Jakob Kjeldbjerg divaerne, hvad en 'bitchfight' egentlig er. Man tør nok sige, at Jakob i dén grad har fået svar på sit spørgsmål.

Der har allerede været rigtig mange 'bitchfights' i programmets første to afsnit, og det lader til at fortsætte.

Mandagens afsnit byder nemlig også på masser af drama. Det starter med, at holdkammeraterne Janni Ree og Caroline Petersen tager en snak om dagens episoder.

Kort efter kommer Rikke Chili og mændene på holdet gående forbi dem, og de bliver også blandet ind i snakken. Det får hurtigt Helvede til at bryde løs mellem deltagerne.

Dansk realitysucces vender tilbage: Her er alle deltagerne

(Artiklen fortsætter efter billedet)

diva1.jpg

Det er langt fra første gang, at 'Paradise'-Caroline er blandet ind i store skænderier på tv-skærmen. Hun har samtidig haft talrige 'bitchfights' med Fie Laursen, der også deltager i årets program af 'Divaer i junglen'.

Se den sjove video her.

Fie Laursen sviner 'Paradise'-Caroline: - Det er slut nu

'Divaer i junglen' sendes i morgen mandag kl. 20 på TV3.

75 kommentarer
Vis kommentarer