Kæmpe kaos-show vender tilbage: Her er værterne til Reality Awards

Det vanvittige award show vender tilbage til februar

Danni Sigen fortæller, hvad der gik galt med anal-ægget.

Buttplugs, anal-æg og Nikita Klæstrups nedringede kjole.

Det er ikke småting, der gennem årene har skabt røre ved Danmarks mest kaotiske award-show Reality Awards, og det kræver derfor sin kvinde eller mand at holde styr på løjerne.

Gøtte var en af de mest markante reality-deltagere i 2015. (Foto: Mogens Flindt) Reality - 9. feb. 2016 - kl. 08:52 Her er den største realitystjerne

Ekstra Bladet kan nu afsløre, hvilke tre realitypersonligheder der har fået ansvaret som værter i år, og det bliver med en enkelt genganger, når Stine Kronborg i samarbejde med ’Paradise Hotel’-stjernerne Philip May og Patrick Brylov åbner dørene til Imperial.

- Jeg har sagt ja igen, fordi jeg elsker reality. Jeg synes, at alle de tosser, der findes i den verden, er helt fantastiske, og jeg hører også selv til iblandt dem. Det har jeg ikke noget imod i modsætning til nogle andre kendte mennesker, siger Stine Kronborg med et grin.

Årets tre værter: Philip May, Stine Kronborg, Patrick Brylov. Foto: Mogens Flindt/Anthon Unger
Årets tre værter: Philip May, Stine Kronborg, Patrick Brylov. Foto: Mogens Flindt/Anthon Unger
 

Kunne ikke sige nej
For både Patrick Brylov og Philip May er det første gang, at de skal være værter. Patrick Brylov skal styre løjerne fra scenen sammen med Stine Kronborg, mens Philip May bliver gulvværten, der løbende skal rapportere blandt publikum. Og det glæder han sig til.

- Jeg tænkte, at jeg skulle prøve noget nyt og komme ud af min comfort zone. Jeg har selv prøvet at være gæst til showet, så da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært, kunne jeg simpelthen ikke sige nej, siger Philip May.

Danni Sigen på den røde løber til blognetværket Bloggers Delights 5-års jubilæum lørdag aften. (Foto: Tariq Mikkel Khan). Danske kendte - 30. jan. 2016 - kl. 22:09 Buttplug-Danni: Sådan går det med numsen

Han fortæller:

- Lige nu ved jeg ikke rigtig, hvad jeg er gået ind til. Det er et gøglershow, hvor man ikke aner, hvad man kan forvente. Jeg har tænkt mig at tage den lidt på gefühl, men jeg skal jo nok ikke køre ’Paradise’-gøgl på dem fra ’Landmand søger kærlighed’, det vil de nok ikke fatte en brik af, haha. Jeg skal tilpasse mig og sørge for, at folk har det sjovt og har en fest.

Heller ikke Patrick Brylov kan helt svare på, hvad man kan forvente sig. Men det er netop charmen ved showet.

- Jeg ville ønske, jeg kunne svare, men det plejer at være komplet uforudsigeligt, hvor der sker en masse vanvittige ting, som ingen havde set komme. Det gør så netop showet interessant, og jeg kan love, at man ikke kommer til at kede sig, siger han.

Nicole Brøggler plejer altid at levere varen på den røde løber. Foto: Mogens Flindt
Nicole Brøggler plejer altid at levere varen på den røde løber. Foto: Mogens Flindt

At man ikke kommer til at kede sig, får han formentlig ret i. Sidste år dukkede frisøren Danni Sigen op med et anal-æg i endetarmen. Da han ikke kunne få det ud igen, endte hans aften på skadestuen. Til samme fest ankom en vanligt nedringet Nikita Klæstrup og råsnavede med modellen Oliver Bjerrehuus, der til Nikitas store forbløffelse kunne annoncere, at de var kærester.

Fyldte bryster
Værten Patrick Brylov glæder sig primært til atter engang at skabe en fest sammen med de realitystjerner, der på tværs af programmer og tv-stationer har tænkt sig at dukke op. Men i år bliver det med en ekstra deltager.

Susan K havde et godt tag i Nikita Klæstrups bryster, da reality-deltagerne havde sat hinanden stævne til Reality Awards mandag aften. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 16:35 Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Stine Kronborg blev i december mor til en lille dreng, og han skal med til showet.

- Jeg satser på, at det bliver med en babysitter i baglokalet. Nu er det jo Reality Awards, så hvis der undervejs kommer et barn ind fra sidelinjen, som skal fodres, så gør vi det.

- Han får stadig bryst, så han skal fodres lige op til showstart, og så satser jeg på, at han sover indtil, jeg står klar med fyldte bryster igen efter showet. Jeg har jo vist dem før, så det går nok, hvis jeg bliver nødt til at amme fra scenen, griner hun.

Reality Awards finder sted den 3. februar i Imperial. Billetter kan købes hos Billetto.  

1 af 2 Skønheden havde klistret brystvorterne til, og det viste sig at være en god idé. Foto: Mogens Flindt
2 af 2 Nikita Klæstrup da hun sidste år overrakte en pris fra scenen. Foto: Mogens Flindt
Mest læste i flash!
Hent flere