Kendis-frisør raser: Nicole og jeg blev skældt ud som børn

Danni Sigen føler sig direkte ydmyget af folkene bag Reality Awards

Nicole Brøggler og Kit Nielsen var gode venner fredag aften - trods alt.

For tredje år i træk stjal Nicole Brøggler og Danni Sigen fredag aften al opmærksomheden ved Reality Awards.

Foto: Mogens Flindt. Danske kendte - 3. feb. 2017 - kl. 19:18 Efter buttplug og analæg: Nicole Brøggler overgår sig selv

I år ankom hun iført fem meter sort reb, struttede bryster og bare balder.

Fem meter reb, en pisk og et halsbånd. Sådan satte Danni Sigen og Nicole Brøggler gang i Reality Awards 2017. Foto: Mogens Flindt
Fem meter reb, en pisk og et halsbånd. Sådan satte Danni Sigen og Nicole Brøggler gang i Reality Awards 2017. Foto: Mogens Flindt

Men det outfit blev - som Ekstra Bladet skrev fredag aften - for meget for arrangørerne af prisfesten. Og det undrer Danni Sigen.

- Jeg havde på forhånd informeret arrangørerne om, at Nicole ville komme nøgen iført japansk bondage. Planen var hele tiden, at vi ville gå ned ad den røde løber sådan, og derefter skulle hun skifte tøj, siger han til Ekstra Bladet.

Sådan ser Nicole Brøggler ud i fredag aftens mest tækkelige outfit. Foto: Mogens Flindt Reality - 3. feb. 2017 - kl. 23:32 Se de vilde billeder: Nicole Brøggler fortsætter sit stripshow

Derfor blev det vovede par også noget overraskede, da Kit Nielsen, der arrangerer Reality Awards, pludselig bad Nicole om at tage tøj på.

Nicole Brøggler iført noget langt mere tækkeligt tøj. Foto: Pernille Christensen
Nicole Brøggler iført noget langt mere tækkeligt tøj. Foto: Pernille Christensen

- Vi blev kaldt til siden og skældt ud som små børn med ord som der er sponsorer, der betaler mange penge for at have deres logo på pressevæggen. Øhh ja og så tænker jeg de også gerne vil have en masse billeder i pressen, skriver Danni Sigen på sin blog.

Overfor Ekstra Bladet uddyber han, at aftalen hele tiden havde været, at de ikke måtte putte noget op i numsen under festlighederne. En aftale som de fuld ud holdt.

- Jeg synes, at det er totalt respektløst at behandle os på den måde. Hvad ville det show have været uden os, spørger Danni Sigen.

Nicole Brøggler glemte alt om dansk vinterkulde i aftes. Foto: Mogens Flindt Reality - 4. feb. 2017 - kl. 12:13 Brøggler efter nøgenstunt: - Kan man ikke lide f**** skal man ikke hyre mig

- Vi fik også at vide, det var for meget, jeg havde haft dildoen i munden, men det havde jeg slet ikke. Den fik et kys og slap så lige af. Det er kun gummi. Helt nyindkøbt gummi, der ikke har været nogle slemme steder, lyder det fra Sigen.

Kit Nielsen forstår ikke helt kritikken fra Danni Sigen, og hun kan slet ikke genkende hans udlægning af forløbet.

- De fik lov til at gå den røde løber færdig, inden vi stille og roligt beder Nicole om at tage tøj på. Reality Awards har rykket sig meget de sidste fire år, og vi er er meget mere end bare bryster, siger Kit Nielsen til Ekstra Bladet.

Hun synes at Nicole Brøggler og Danni Sigen fik lige lovlig meget opmærksomhed for deres nøgenstunt.

- Det er lidt ærgerligt, at det er det, folk husker. De fyldte meget lidt i selve showet og alligevel er det dem, alle taler om. Jeg holder utroligt meget af både Danni og Nicole, men jeg vil gerne vise, at Reality Awards er meget mere end det, de kommer med, siger hun.

Danni Sigen og Nicole Brøggler har hele tiden sagt, at de ville give den total gas til Reality Awards tre gange.

- Så næste år kan arrangørerne ånde lettede op. Men det virker de også meget glade for, siger Danni Sigen.

Den sorte dildo fik 'kun' et kys. Foto: Stine Tidsvilde
Den sorte dildo fik 'kun' et kys. Foto: Stine Tidsvilde
 

 

98 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!