Lebbe-Lone: Nu vil hun være dame med store bryster

Linses veninde forsøger at komme tættere på sin feminine side

Lebbe-Lone fra 'Familien fra Bryggen' er ikke - og det kan man vist godt sige uden at fornærme hende - den mest feminine kvinde i verden.

Men det vil hun gerne gøre noget ved. Hun går nemlig rundt på sin elskede Brygge og drømmer om, at prøve at klæde sig ud som en rigtig dame i kjole med høje hæle.

Men når man normalt går i boxershorts, cowboybusker og flade sko må der naturligvis professionel hjælp til. Den lover Linse at stille med, så hun finder lidt tøj frem, mens hendes ven Niels, der er ferm til det med makeup, lover at hjælpe med at gøre Lebbe-Lone til en ægte kvinde.

Se også: Anmeldelse af ny Linse-bog: 'Børnepsykologer vil ikke klappe i hænderne'

Og - naturligvis når det er barmfagre Linse, der står for hjælpen - skal Lebbe-Lone også udstyres med et sæt store bryster.

Se hele forvandlingen i klippet over artiklen og se mere 'Familien fra Bryggen' i aften på TV3.

I klippet herunder kan du se Lebbe-Lone lægge planen for, hvordan forvandlingen skal foregå.

Linse Kessler har været særdeles aktiv med at starte nye selskaber, men økonomien har hun ikke haft styr på. (Foto: Linda Johansen) Kendte Beskyttet af rocker-venner: Her er Linses kriminelle netværk

Det er i øvrigt ikke første gang, at Lebbe-Lone har klædt sig ud. I klippet herunder kan du se hendes som jockey.

Linse Kessler udkommer med en ny bog i morgen. Foto: Henning Hjorth Danske kendte - 26. okt. 2015 - kl. 08:40 Se mit bollespejl

21 kommentarer
Vis kommentarer