Linse: Jeg skal i gang med 'bolningen' igen

Realitydronningen fra Bryggen har et bollespejl, men bruger det ikke rigtigt for tiden

Linse har aldrig været bleg for at dele lidt ud af de mere intime deltaljer om sit liv - herunder også sit sexliv.

Desværre er der ikke så meget gang i den del af hendes liv for tiden.

Det fortæller silikonesilden i det afsnit af 'Familien fra Bryggen', som TV3 sender i aften klokken 20, hvor hun også afslører, at hun er indehaver af et såkaldt 'bollespejl'.

- Jeg er sådan en pige, der er nødt til at have et bollespejl. Det er meget vigtigt. Og det er fordi, jeg ser dejlig ud, når jeg boller, siger hun i programmet, som du kan se et klip fra over artiklen.

Reality - 16. apr. 2015 - kl. 12:46 Har ikke set sin far i 14 år: Han var stiknarkoman

Der er ikke så meget gang i Linses sexliv for tiden, fortæller hun i aften i 'Familien fra Bryggen'. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Der er ikke så meget gang i Linses sexliv for tiden, fortæller hun i aften i 'Familien fra Bryggen'. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

For tiden hænger det erotiske spejl dog ikke ved sengen.

- Nu boller jeg ikke så meget i øjeblikket. Faktisk overhovedet ikke. Jeg holder meget, meget lang ferie, siger hun og tilføjer, at hun planlægger at hænge det op igen.

- Mit bollespejl er vigtigt, for ellers kommer jeg jo aldrig i gang. Så skal jeg lige tage lidt sol, træne lidt røv, og så går jeg i gang med bolningen igen.

Du kan se mere om Linses bollespejl i aften klokken 20 på TV3.

Linse Kessler afslører i dag en velbevaret hemmelighed. (Foto: Claus Bjørn Larsen) Kendte Linse: Hemmeligheden bag mine hvide tænder

61 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere