Luksusfælden: Det går fantastisk

Janne og Alex følger eksperternes budget, og den står på bryllup til juni

Janne og Alex kan se frEm til at være gældfrie om nogle ganske få år. (Foto: tv3)
Janne og Alex kan se frEm til at være gældfrie om nogle ganske få år. (Foto: tv3)

- Det går rigtigt godt. Vi kører det snorlige efter, hvad de har lagt op til os, siger Janne fra aftenens 'Luksusfælden'.

Før TV3-eksperterne dukkede op for at rede ud på hende og kæresten Alex' skamskudte privatøkonomi, så det ellers ikke for lovende ud.

Gælden var på 1,2 mio. kroner, og indtægten var behersket på grund af Alex arbejdsløshed og Jannes flexjob, forårsaget af en kronisk sygdom, der kun gør hende i stand til at arbejde ni timer om ugen.

En stor del af gælden skyldes Alex hus, som de lejer ud, mens de selv bor i et større, lejet hus i Tappernøje, som de gerne ville købe, når Alex hus var solgt med lidt overskud.

En mulighed, som en ejendomsmægler i programmet skød ned.

Følger budgettet
Værre blev det, da lejeren midt i udsendelsen opsagde lejemålet, så parret var i fare for at stå med to huslejer om nogle få måneder, og det kunne økonomien slet ikke klare.

Men problemet er vendt til noget positivt. Alex har fået job på et lager, huset er lejet ud igen, og - vigtigst - parret følger slavisk det budget, som blev lagt til dem.

Jan fra 'Luksusfælden' punkterer midlertidigt Janne og Alex fremtids-drømme. (Foto: TV3)
Jan fra 'Luksusfælden' punkterer midlertidigt Janne og Alex fremtids-drømme. (Foto: TV3)
 

- Vi har været i banken og fået sat det hele op efter det system, som eksperterne rådede os til, og det kører fantastisk. Det er selvfølgelig hårdt, men hvis vi skal nå vores mål, så er det jo det, der skal til, siger Janne.

Tiltrængt spark bagi
- Hvordan var det at få smidt i hovedet, hvor sort det så ud?

- Vi vidste det jo godt. Det var også derfor, vi henvendte os til 'Luksusfælden'. Det gav os det spark bagi, som vi havde brug for.

Se også: Luksusfælden: Skylder 1,2 mio. væk

Se også: Luksusfælden: Kreditorer bliver betalt

Se også: Luksusfælden: Overlevelse hver dag

- Hvordan går det med gifteplanerne, som I fik tilskud til i programmet?

- Vi skal giftes den 6. juni i Everdrup kirke her i omegnen. Vi har også fået hjælp til brylluppet af familie og venner, forstået på den måde, at Alex forældre har givet tøjet som en gave, fordi vi begge fylder 40 år i år, en ven er konditor, så han laver bryllupskagen. På den måde. Det bliver rigtigt fint.

Tilbage til huset
- Og vil I fortsat flytte tilbage til Alex hus, når jeres lejemål i det nuværende hus udløber i februar 2017?

- Ja, det vil vi. Det er kun fordi, det er for lille, vi ikke har brugt det. Der er kun to værelser til børnene. Men så må Alex og jeg købe en god sovesofa og sove inde i stuen. Det drejer sig jo kun om tre et halvt år til den tid. Så er vi gældfrie.

 

 

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere