Luksusfælden: Hund og bil er væk

Parret fra aftenens program har dog fundet hul i økonomien til at kunne købe en lille brugt bil

Trine og Martin er glade for, at de meldte sig til 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)
Trine og Martin er glade for, at de meldte sig til 'Luksusfælden'. (Foto: TV3)

Selvom det ikke selvfølgelig ikke er sjovt at få at vide, at man står i gæld til op over begge ører og er uden en kinamands chance for at nogensinde at blive gældfrie, så er ægteparret Martin og Trine fra aftenens udgave af 'Luksusfælden' glade for, at de meldte sig til programmet.

- Det gav os nogle værktøjer til at komme videre, og selvom det kan være hårdt at overholde budgettet, der blev lagt, så er det det, vi gør, og vi har fået humøret tilbage, siger 35-årige Trine.

Det er især hende, der har været 'synderen' i ægteskabet, og hende med langt det meste af gælden , der stammer fra en tvangsauktion på det hus, hun havde med sin tidligere mand.

Den samlede gæld har passeret halvanden million kroner, og med de lavtløns-stillinger de begge har, er der ingen udsigt overhovedet til at kunne betale gælden tilbage.

Ved, hvad man har
TV3-eksperterne, Jan og Carsten, kan ikke se anden udvej end at søge om gældssanering, men så skal økonomien tilpasses det realistiske.

Det vil sige, mente eksperterne, at først og fremmest skal bilen og hunden, Ebbe, afhændes, og så skal Martin gerne finde sig et bedre betalt job i nærheden, så det ikke bliver så besværligt med offentlige transportmidler at komme på arbejde.

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

- Hvordan er det så gået med det, Trine?

- Hunden og bilen er væk, men Martin har indtil videre ikke fundet nyt arbejde. Det skal han da heller ikke have for enhver pris. Man ved, hvad man har. Ikke, hvad man får. Det nytter ikke noget, at han skifter arbejde og så mister det igen et par måneder efter. Så er situationen bare vendt til det endnu værre.

Mad på bordet
- Hvordan kommer han så på arbejde?

- Vi har fundet hul i budgettet til at købe en lille, brugt bil, der kører dobbelt så langt på literen.

- Er der virkelig råd til det?

- Ja, regningerne bliver betalt, og vi får mad på bordet. Det er det vigtigste.

Se også: Sussi la Cour i Luksusfælden-kritik

Se også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

- Hvad med hunden?

- Den er afhændet til et par, vi mødte på hundetrænings-skolen. Den har det godt, og børnene er også ved at vænne sig til, at den ikke er her mere, siger Trine, der for syv uger siden - faktisk i slutningen af programmet - fødte en datter, der skal hedde Naja.

 

 

37 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere