Luksusfælden: Kreditorer bliver betalt

Men så er der heller ikke mange penge tilbage til familien fra Thisted fra aftenens program

Pia og Kenni med to af børnene. (Foto: TV3)
Pia og Kenni med to af børnene. (Foto: TV3)

Pia og Kenni fra aftenens 'Luksusfælden' skulle op på en månedlig indtægt på 40.000 kroner, mente eksperterne, Jan og Carsten, for at de kunne lave et realistisk budget, der også tog hensyn til afdrag til de mange kreditorer, som parret i alt skylder 1,2 millioner krioner.

Men et er ønske-tænkning, noget andet virkeligheden. Pia har godt droppet uddannelsen til finans-økonom - som vist ikke helt fungerede, deres eget rod i økonomien taget i betragtning - og har fundet sig et arbejde som handicap-medhjælper, men det er ikke et fuldtids-job, kun i gennemsnit 28 timer om ugen, så der er endnu et stykke vej op til den ønskede indtjening.

- Men alle kreditorer er blevet betalt, fortæller Pia, der bor udenfor Thisted sammen med flyttemanden Kenni og deres egne to børn og Pias to fra et tidligere forhold.

Søn med ADHD
Kenni skulle også have flere timer i sit firma - eller i nødsfald et bi-job - og det er blevet opfyldt.

Men der er langtfra mulighed for at leve som greve og baroner. Når kreditorerne har fået deres, har parret 3.500 kroner tilbage til sig selv.

... og med eksperterne, Jan og Carsten. (Foto: TV3)
... og med eksperterne, Jan og Carsten. (Foto: TV3)
 

- Gør du noget for at få flere timer?

- Nej, ikke for tiden. Vores søn har ADHD (damp-barn), og vi har måttet køre ham til hospitalet i Aalborg til udredning og medicinering, og det har kostet på kræfterne.

- Og vel også på pengepungen til medicin?

- Ja.

Slut med fitness
- Vi sparer, hvor der kan spares. Jeg er holdt op i Fitness. Det er et område, der kan spares væk. Benzin begrænses også, men vi kan ikke undvære bilen. Vi bor udenfor byen, og jeg har en halv times kørsel til arbejdet, siger Pia, der også overvejer at tage et fjernstudie på HF 'for at udfylde dagene', hvor hun ikke arbejder.

Det nye makklerpar - Jan Swyrtz og Carsten Linnemann. (Foto: Jakob Jørgensen) TV3-reality Luksusfælden: 42 tommers fladskærm er ingen menneskeret

Familien har levet et sandt ferie-liv, indtil den økonomiske virkelighed gik op for dem. (Foto: TV3) TV3-reality Luksusfælden: Det kører for Patrick

'Jeg gider ikke græde over spildt mælk', siger Lars fra 'Luksusfælden'. (Foto: TV3) TV3-reality Luksusfælden: Livet for kort til at ærgre sig

- Det giver ret til SU - men kun SU, ikke SU-lån. Det har jeg rigeligt af. Bare så vi kan få lidt mere indtægt.

Familien hænger altså i for at få det hele til at hænge sammen. Det er svært, men til gengæld kan de glæde sig over at være gældfrie om syv år. Hvis alt går, som præsten prædiker.

0 kommentarer
Vis kommentarer