Luksusfælden: Redning eller ruin

Følg med i aftenens 'Luksusfælden' og se, hvad Sanne og Dennis beslutter sig for

Sanne og Dennis står overfor et alvorligt valg i aften. (Foto: TV3)
Sanne og Dennis står overfor et alvorligt valg i aften. (Foto: TV3)

Flyt tilbage i Jeres hus og få nogenlunde styr på Jeres økonomi. Eller bliv boende i leje-lejligheden, hvorved huset ryger på tvangsauktion med en sikker økonomisk ruin til følge.

Så hårdt stillede 'Luksusfælden' mulighederne op for Sanne og Dennis fra Svenstrup sidste tirsdag i det første af to programmer om parrets økonomiske besværligheder, som - uden deres viden - havde fået Dennis søster til at kontakte TV3-eksperterne i håb om at finde en vej ud af moradset.

Problemet er, at parret har sat sig i to huslejer, hvoraf de dog kun betaler den ene. Det forfaldne hus på landet, som de ejer og bare har forladt, har fået lov at sejle sin egen sø.

Hus på tvangsauktion
Sammen med andre lån og overtræk skylder de godt 1,3 mio. kr. væk, og land-huset står til at skulle på tvangsauktion, der vil efterlade dem med en gæld, som de som arbejdsløse aldrig vil kunne komme til at betale.

Se også: Luksusfælden: Det lysner langsomt

Men programmets eksperter, Carsten og Jan, sætter sig til at regne på tallene og kommer frem til, at hvis de flytter tilbage til huset, så kan de gøre sig håb om at slippe af sted med en økonomi, der nogenlunde hænger sammen.

Frygter 'Palle-alene-i-verden'
Men der er to problemer. For det første hader Sanne tanken om at blive landbo igen. Hun er by-pige og frygter, at parret skal blive 'Palle-alene-i-verden' igen, hvis de flytter tilbage.

Hun vil 'næsten hellere', at de bliver skilt, hvis det skulle blive udfaldet.

Se også: Luksusfælden: Nu er der penge på kontoen

Se også: Luksusfælden: Konger på klods

For det andet er det budget, Jan og Carsten disker op med, afhængig af, at både hun og Dennis har fast fuldtids-jobs, og det er der ikke lige udsigt til, at de får. Dennis har således søgt omkring 50 stillinger i den måned, parret får til at tænke over sagerne, og det har været afslag på afslag.

Sanne har søgt de lovpligtige to stillinger om ugen. Også uden held.

Så hvad de beslutter de, da Carsten opsøger dem en sidste gang for at få svaret?

Se TV3 i aften kl. 20.00

20 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere