Luksusfælden: Ro i lejren

- Det går, som det skal, siger Mickei fra Luksusfælden

Der er kommet ro i lejren og styr på økonomien hjemme hos aftenens par i 'Luksusfælden', Thea og Mickei fra Herning, der nærmest var flygtet ud af hjembyen, Viborg, hvor især Thea havde gjort sig uheldigt bemærket med et monster-hærværk, der havde bidraget stærkt til den samlede gæld på små 300.000 kroner.

- Det går, som det skal, fortæller Mickei.

Han bidrager selv til den forbedre økonomi ved at have fået et job som salg-assistent i Holstebro til fast løn, der lever op til eksperternes budget-krav om et job, der mindst giver 13.000 kr. om måneden efter skat.

Birgit og Allan Feldt fra programmet 'Luksusfælden' var tynget af 1,6 millioner i gæld. Parret havde røget i over 30 år, men droppede smøgerne for at spare penge. Takket være et gratis rygestop-kursus hos Horsens Kommune er de nu trappet langt ned med e-cigaretter. (Foto: Anita Graversen) Kendte Par fra 'Luksusfælden' havde 1,6 millioner i gæld - sådan gik det

 

Mickei havde i programmet ellers fået et provisions-job i slutningen af udsendelsen, men da lønnen dermed var usikker, droppede han det til fordel for det fast lønnede.

Venter med A-kassen
- Betyder det så, at I har fået bil igen?

- Vi skal først lige været lidt mere gældfrie, før vi tænker på en bil igen. Der går busser en halv time hver vej, så det er ikke så galt.

Se også: Efter Luksusfælden: De kører på en psykisk

- Hva' med Thea?

- Hun er stadig på barsel, men har allerede søgt en del. Hun er først klar til at arbejde fra august, når den yngste kommer i dags-institution. Men jeg tror ikke, det bliver noget problem. Hun plejer bare at kunne lave et opkald på telefonen, så er jobbet hjemme.

- I overholder budgettet?

- Ja, bortset fra, at vi ikke er i A-kasse endnu. Men det varer ikke så længe. Vi synes lige, vi skal i job begge to først.

Forstående kreditorer
- Hvad siger du til den situation, I var i?

- Den var selvfølgelig ikke så god, men vi har vel allesammen været unge og lavet noget, vi ikke skulle have gjort.

Se også: Luksusfælden: Biblioteksbøde på 90.000 kroner  

- Men Thea ser godt nok ud til at tage prisen?

- Ja, det var lidt en større omgang. Men sket er sket, og det er dejligt at være kommet i forbindelse med alle kreditorerne, der har været forstående, siger Mickei, der også fortæller, at familien har holdt barnedåb for det yngste barn, hvilket gavekortet på 10.000 kroner fra programmet hjalp til med at gøre muligt.

Parret skulle være gældfrie om fem år.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer