Luksusfælden: Stadig ingen penge fra eks-kæresten

Men Melanie fra aftenens 'Luksusfælden' har dog fået en underskrift på gældsbeviset

- Det går fint nu. Budgettet er godt nok lidt stramt, men afdragene bliver betalt til tiden, og vi får mad på bordet, siger 29-årige Melanie fra Brøndby, der var aftenens gældsplagede hovedperson i 'Luksusfælden'.

TV3-eksperterne præsenterede hende for en gæld på 528.000 kroner, hvoraf en eks-kæreste dog er medstifter af en del af den, mens de boede sammen.

I slutningen af aftenens program erklærede han sig villig til at være med til at betale sin del af gælden. Men det havde han for så vidt lovet flere gange før - uden der var begyndt at falde penge af af den grund.

Nu håbede TV3-eksperterne på bedre held dennegang. De havde udfærdiget et gældsbevis, som eks-kæresten bare manglede at skrive under på.

Det var endnu ikke lykkedes, da programmet sluttede.

Stadig ingen penge
- Har du så fået underskriften nu?

- Ja, det har jeg, men jeg har ikke fået nogen penge endnu. Jeg er i løbende telefonisk kontakt med ham, og han siger, de nok skal komme. Det håber jeg da på, at der gør, siger Melanie.

- Hvor meget skal han betale?

Se også: Luksusfælden: Det går rigtig godt  

 

- Vi  blev enige om 100.000 kroner. Men desværre ikke på én gang. Det ville ellers kunne få nogle gældsposter ud af verden, men det bliver fra en 4.000 kroner om måneden, når han begynder at betale.

Se også: Luksusfælden: Det er ingen fest

Se også: Luksusfælden: Kreditorer bliver betalt

Melanie understreger, at denne eks-kæreste ikke er ham, der er far til ni måneder gamle Milo, som udsendelsen ellers kunne give indtryk af.

- Nej, det er otte år siden, jeg var kæreste med ham.  Far til Milo er en anden eks-kæreste. Det gik også i stykker. Jeg fungerer vist bedst ved at bo alene.

Trangt hos mor
Siden programmet er hun og sønnen flyttet for sig selv i en lejlighed i Brøndby. Forholdet til moderen, Pia, er blevet 'noget bedre' efter flytningen, siger hun.

- Vi ses et par gange om ugen, siger Melanie.

Se også: Luksusfælden: Overlevelse hver dag

Det fremgik også nærmest af programmet, at Melanie havde boet alene med moderen, siden hun fødte Milo for ni måneder siden. Men sådan var det ikke. Moderens kæreste og Melanies lillebror boede der også, så det var lidt trangt i lejligheden.

- Jeg sov faktisk i stuen bag sofaen, så det gav lidt gnidninger, når man bor så tæt sammen,  siger Melanie, der nu er godt i gang med sin uddannelse til ernæringsassistent.

- Det går rigtig godt. Jeg har lige fået et 10-tal i ernærings-hygiejne. Grundforløbet slutter her til december. Så skal jeg have en læreplads. Jeg har søgt en masse steder. Mon ikke det lykkes for mig, håber Melanie.

67 kommentarer
Vis kommentarer