Luksusfælden: Vi lever på et håb

Jane og Alex fra Tappernøje har mange drømme, men ikke en økonomi, der kan opfylde dem

- Vi har ingen plan. Vi lever på et håb, lyder det fra dagens par i 'Luksusfælden' på TV3, og det får eksperterne, Jan og Carsten, op i det røde felt.

- I står og kigger ned i afgrunden, og I vil ikke se det. Den eneste plan, I har, er, at I håber, fnyser de.

Alex og Janne fra Tappernøje er begge 39 år, og de bor til leje i et hus med Jannes to børn, selvom Alex ejer et hus, som han håber at kunne sælge, så der kan blive penge til at købe det hus, de bor til leje i.

Se også: Efter Luksusfælden: Marianne kan stadig blive tvunget fra Dan

De har masser af drømme, men synes ikke, de har råd til at få dem opfyldt - specielt ikke, fordi Alex er arbejdsløs, og Janne - på grund af en sygdom - kun arbejder ni timer om ugen.

 

Lejemål opsiges
De har to biler, ryger begge to - og drømmer i øvrigt om at fejre bryllup og deres 40 års fødselsdage næste år med en større fest, der ikke kan undgå at gøre et større indhug i den økonomi, der i forvejen har det mere end svært.

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

Se også: Sussi la Cour i Luksusfælden-kritik

Bedre bliver det ikke, da der løber en meddelelse ind under programmet, at lejeren i Alex hus opsiger lejemålet, og at parret ikke kan opfylde den mest logiske plan - selv at flytte tilbage i huset - fordi de ikke har læst deres egen kontrakt grundigt nok.

Deres lejede bolig er uopsigelig i leje-perioden frem til februar 2017. Så de risikerer at komme til at sidde med to huslejer, og det kan økonomien slet ikke holde til.

 

 

Realitets-check fra eksperterne

Der er behov for et realitets-check, og TV3-eksperterne sætter parret på en skrap, men nødvendig, kur.

For det første skal Alex finde et job, dernæst skal der findes en ny lejer til hans hus. Den ene bil skal væk, røgen  beskæres - eller helst helt fjernes - og mange af drømmene bliver sendt til hjørnespark, indtil gælden på mere end en million kroner er ude af verden.

Se, hvordan det bliver modtaget.

'Luksusfælden', TV3 i aften kl. 20.00

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere