Nikita efter bryst-ups: Tak Gud for nipple covers

Kun et lille klat klister reddede Nikita Klæstrup fra at vise sine brystvorter ved det meget omtalte Reality Awards tidligere på ugen

Se og hør Nikita Klæstrup fortælle om sin kjole, inden det gik galt.

Susan K havde et godt tag i Nikita Klæstrups bryster, da reality-deltagerne havde sat hinanden stævne til Reality Awards mandag aften. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 16:35 Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Der er sagt og skrevet utroligt meget om den kjole, Nikita Klæstrup havde på ved Reality Awards mandag aften. Og på sin blog, skriver 2015s mest googlede dansker nu selv om den pikante sorte sag.

Nikita Klæstrups AQ/AQ-kjole var faktisk knapt så vovet, da hun købte den. Men med en saks fik den kønne kække brunette hurtigt peppet den den sorte sag lidt op, så den viste mest muligt af hendes velsiddende barm.

Se original-udgaven af kjolen her.

'Den tynde 'strop' måtte jeg klippe af kjolen. Den pressede mine bryster helt ind, så det så vildt sært ud fra siden og så skubbede den faktisk også mine bryster ned. Det har ingen kvinde lyst til! Så den måtte væk', skriver hun på sin blog.

Nikita Klæstrup fortalte i mandag til Ekstra Bladet, at hun havde forsøgt at holde kjolen på plads med lidt fashion tape, men det måtte hun droppe.

Nikita Klæstrup syntes, at kjolen passede rigtig fint til lejligheden. (Foto: Mogens Flindt) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 08:06 Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

- Det gik ikke, for man kunne se det ude i kanten. Så det var jeg nødt til at droppe. Til gengæld har jeg testet, hvilke bevægelser jeg ikke kan lave, før det går galt, sagde hun.

Heldigvis forkastede hun ikke al tapen. Klæstrup havde klogt nok sat et par stykker over sine brystvorter.

'Thank God for nipple covers. Ellers havde der været mange pinlige nipslips i løbet af den aften', skriver hun på bloggen.

Se hvor galt det ellers kunne været gået herunder:

(Hold fingeren eller musen henover billedet og zoom ind)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Oliver Bjerrehuus holdt sig ikke tilbage fra at få et stykke med Nikita til årets award-show.

54 kommentarer
Vis kommentarer