Ny TV3-ups'er: Endnu en nøgenmodel i dillershow

I to ud af fem programmer har der været nøgenmodeller med i 'Adam og Eva', hvilket ellers på forhånd var afvist

Jill Pedersen har været Side 9-pige flere gange og er ligesom Lærke Mercedes nøgenmodel. Dem hævdede Julie Zangenberg ellers, at der ikke var nogen af, I nøgenprogrammet, som hun er vært for. (Foto: Grab fra programmet)
Jill Pedersen har været Side 9-pige flere gange og er ligesom Lærke Mercedes nøgenmodel. Dem hævdede Julie Zangenberg ellers, at der ikke var nogen af, I nøgenprogrammet, som hun er vært for. (Foto: Grab fra programmet)

Det er nærmest ikke til at kæmpe sig frem for nøgenmodeller i TV3-programmet 'Adam og Eva', hvor datinglystne unge danskere smider tøjet for at møde deres date uden en trevl på kroppen.

Inden programmet fik premiere, fortalte Julie Zangeberg, der er nøgenprogrammets vært, at deltagerne ikke var vant til at smide tøjet.

- Det er ikke mennesker, der har det superlet ved at smide tøjet. Vi har ingen nudister eller nøgenmodeller med. Det er reelle menneske, der er super blufærdige, men de var villige til at møde et andet menneske fuldstændigt blottet uden at kunne dække sig ind under flotte kjoler eller fede biler, sagde hun til Ekstra Bladet før premieren på det første program.

Men sådan ser virkeligheden nu ikke helt ud.

For i to ud af fem afsnit af programmet har der været nøgenmodeller blandt deltagerne.

Onsdag kunne Ekstra Bladet fortælle historien om, at Lærke Mercedes, der var med i femte og sidste afsnit, der blev sendt i mandags, har ret stor erfaring i at smide tøjet. Hun er fast inventar på Ekstra Bladets Side 9 og har også gjort det som Se og Hør-pige. Derudover har hun arbejdet som stripper. Et job, der kræver en vis afslappethed i forhold til nøgenhed.

Kendte TV3 i nøgen-ups: Hov, vi hyrede en stripper

Men Lærke Mercedes er ikke den eneste nøgenmodel i 'Adam og Eva'. Også i program nummer fire, som blev sendt for halvanden uge siden, medvirkede en nøgenmodel.

Hun hedder Jill Pedersen og har lige som Lærke Mercedes gjort sig både som Side 9-pige og Se og Hør-pige. Samtidig arbejder hun som eventpige, hvor der på hendes profilside hos Dansk Eventbooking står, at hun gerne stiller op til både bodypaint-opgaver og som croquis-model - altså hvor hun som model smider tøjet for at andre kan tegne hende.

Hun sejler således heller ikke rundt på ukendt farvand, når det kommer til nøgenhed.

Se også: Jill i dillerdating: Blikket røg hurtigt nedad

Her kan du se Jill Pedersen ankomme til nøgendatingøen i Grækenland.

Ekstra Bladet talte i onsdags med TV3s pressechef, Søren Hedman, der erkendte, at der var sket en fodfejl i forbindelse med Lærke Mercedes.

- Vi føler ikke, at det er at føre seerne bag lyset, men det er klart, at når Julie Zangenberg har sagt, at det er helt almindelige mennesker, vi har med, så er det selvfølgelig en fodfejl, at der er en pige med, som har lidt større erfaring med at smide tøjet end andre mennesker, sagde han.

Ekstra Bladet kontaktede pressechefen igen for at høre, om der stadig er tale om en fodfejl, når det nu viser sig, at der er nøgenmodeller med i to ud af fem programmer.

- Det her er et datingprogram, hvor folk møder hinanden i ønsket om at finde sen kæreste. Det er der ingen af disse mennesker, der har prøvet før. Det er rigtigt, at Jill har været Side 9-pige og så videre, så professionelt set har hun ingen problemer med at smide tøjet. Men det har hun, når det handler om at skabe en relation til et andet menneske i håb om at få en kæreste, siger Søren Hedman og trækker en parallel til værten på 'Adam og Eva', Julie Zangenberg:

- Programmets vært, Julie Zangenberg, har optrådt nøgen som skuespiller, men det ville være meget grænseoverskridende for hende at optræde nøgen i sådan et program. Så er det ikke længere en rolle, hun spiller. Det kan godt være at to af dem professionelt har smidt tøjet, men de har ikke gjort det på den her måde i private sammenhænge før.

Reality - 2. feb. 2015 - kl. 15:22 Zangenberg i nøgenshow: Jeg er blufærdig

 Her kan du se Lærke Mercedes blive overrasket med et karbad i 'Adam og Eva'.

- Men I har op til programmet spillet på, at det første møde er meget akavet, fordi deltagerne ikke er vant til at være nøgne over for fremmede mennesker. Det er vel knap så akavet, som I har gjort det til, når nogle af deltagerne har levet af at smide tøjet?

- Den køber jeg ikke. Og det gør jeg ikke, fordi selvom de kan smide tøjet, når de står på arbejdet, hvor de ikke kigger folk i øjnene på samme måde, så snakker vi her om mennesker, der aldrig har mødt hinanden før. Og det er akavet. Også for en stripper og for en croquis-model. Det her er ikke et arbejde. Det her er et håb om at opnå en privat vinding - nemlig kærligheden.

- Men er det ikke at snyde folk, at personer, der er vant til at smide tøjet, indgår i et program, hvor det ser ud som om, de har meldt sig som helt normale blufærdige personer for at finde en kæreste?

- Nu er det jo ikke kun nøgenmodeller, der er med. Det er i to ud af fem programmer. Og det er lige så akavet for dem at være nøgne, når målet er en privat vinding. Så det korte svar på det spørgsmål er nej.

- Så det er ikke at snyde seerne?

- Nej, absolut ikke.

Se også: Fortryder nøgendating: Dårlig, dårlig, dårlig oplevelse

- Når I har nøgenmodeller med i to ud af fem programmer, er det så fordi, det har været svært for jer at caste deltagere, der havde lyst til at smide tøjet for åben skærm?

- Der er selvfølgelig flere, der har meldt sig, end dem, der er blevet valgt ud. Men det er klart, at det ikke er 'Paradise Hotel', hvor der er 2500 mennesker, der melder sig til. Der er meget færre, der melder sig til et program som det her, fordi det er ret grænseoverskridende for alle deltagerne.

Ekstra Bladet har kontaktet programmets vært, Julie Zangenberg, men hun har ingen kommentarer til produktionsselskabets casting af deltagere.

Du kan se mere til både Lærke Mercedes og Jill Pedersen herunder:

28 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere