Pelles man-crush: Han overskygger One Direction

Tv-værten er meget fascineret af en deltager i 'Danmarks Ninja Warrior'

Pelle Hvenegaard er helt vild med unge Luca.

Mange unge danskere har prøvet kræfter med Kanal 5's Ninja Warrior-bane, som tidligere i år var opstillet på Islands Brygge i København.

Men især én af de mange håbefulde ninja-aspiranter har fanget tv-vært Pelle Hvenegaards interesse.

Han kommenterer sammen med Kian Fonoudi deltagernes vej gennem forhindringsbanen, og da 17-årige Luca træder op på podiet, der markerer banens start, går Pelle Hvenegaard på det nærmeste i selvsving.

Reality - 17. sep. 2015 - kl. 14:31 Tv-vært til Sy Lee: Så er det bare at springe ud

Vi bringer et uddrag af tv-værtens kommentarer herunder:

- Nu går jeg ud fra at kameraerne er rettet mod denne her charmetrold af en ung fyr. Filmede man på mig lige nu, så ville man altså se verdens største smil, fordi han er en af mine yndlinge. Jeg synes simpelthen at han er så sindssygt charmerende, og så har han altså også noget at have det i her på banen. Han er virkelig, virkelig dygtig.

- Han er altså som sagt kun 17 år, men grunden til at han alle står så skarpt i så ung en alder, er, at han dyrker idræt og gymnastik, altså redskabsgymnastik. Det er en stætk, stærk 17-årig knægt vi har på banen.

42-årige Esben Seir viser bar mandekrop i Ninja Warrior i aften.(Foto: Kanal 5) TV - 10. sep. 2015 - kl. 18:30 Så er der guf til kvinderne i Ninja Warrior

- Det er flot det her. Nej, hvor er det flot! Og så kommer smilet! Det er det, jeg godt kan lide ved ham. Han har det der lille lumske smil.

- Hvis der er nogen, der kan slå det, så bør det være Luca.

- Det er imponerende! Kom så, Luca! Og så smiler han ud. Der står også en horde af unge piger derude og smiler til ham, og det kan man godt forstå.

Christiane Schaumburg-Müller er ikke længere nogen vovehals. (Foto: Polfoto) Danske kendte - 30. jun. 2015 - kl. 13:01 Christiane hang ud over klippe: - Jeg troede, jeg skulle dø

På et tidspunkt siger Pelle Hvenegaards med-kommentator, Kian Fonoudi, at Luca måske kunne træde ind på den femte plads i One Direction, men den er Pelle Hvenegaard slet ikke med på.

- Ahhh, jeg tror, at han ville overskygge de andre. Jeg tror ikke, at der er nogen af dem, der ville kunne klare den her mur. Men jeg tror, at Luca kan det!

Se Pelle Hvenegaards man-crush i tv-klippet over artiklen og se mere 'Danmarks Ninja Warrior' i aften klokken 20 på Kanal 5.

Pelle Hvenegaard har lagt en beskyttende hånd omkring Christiane: Alle bejlere til Christiane skal gå igennem mig, siger Pelle Hvenegaard.(Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte - 24. jun. 2015 - kl. 21:47 Ninja-Pelle beskytter single-Christiane

0 kommentarer
Vis kommentarer