Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

Nicole Brøggler chokerede alt og alle, da hun sidste år ankom nøgen til Reality Award og havde en buttplug i rumpen, da hun skulle på scenen - i  år blev det næsten lige så vildt

Se klippet her (Video: Kristian Hansen)

Stephanie Star har de bedste reality-babser i Danmark. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 20:47 Her er 'Årets Bryster'

Det er svært at komme efter sidste års yderst bemærkelsesværdige entre til Reality Awards for reality-baben, der også lystrer navnet Nicole Brøggler.

Da hun ankom til showet i 2015, var det fuldstændig som Gud havde skabt hende. Tilsat en klat maling.

Med andre ord mødte hun splitternøgen op - kun bodypaintet.  Og hun havde en buttplug i rumpen, da hun skulle på scenen.

Men i år var det næsten lige så vildt. Nicole Brøggler ankom på den røde løber sammen med sin frisør Danni, der pludselig gav sig til at sutte på reality-babens berømte bryster. Uha. Det kan man sgu kalde for en frivillig brystsmutter af gigantiske dimensioner.

Nicole Brøggler var i øvrigt her til aften iklædt en fræk nedringet hvid skjorte og en meget kort hvid nederdel.

Og hun havde selvfølgelig også et buttplug stunt på programmet, men af mere bizar karakter.

- Min frisør Danni har fået en buttplug i numsen, og den kan jeg fjernstyre fra en fjernbetjening. Så det skal nok blive sjovt, lød det fra reality-baben.

Realitbaben med sin frisør Danny viser sin nøgne krop frem - kun skjult af maling.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. jan. 2015 - kl. 19:27 Reality-baben nøgen-amok på den røde løber

Sidste år forklarede reality-baben til Ekstra Bladet:

- På mine bryster står der 'My little porno'. Og på min mave er der malet en lille pony, kvidrede Nicole Brøggler, der dog havde endnu en chok-trumf i ærmet, da hun senere på aftenen skulle på scenen og overrække prisen for 'Årets Brandert', der gik til Babs fra 'Kongerne helt til hest'.

- Vinderen Babs skal være endnu vildere end mig til næste års Reality Awards. Hun skal også være nøgen på scenen. Jeg har i øvrigt en fucking buttplug i røven, sagde Nicole Brøggler fra scenen, mens hestehalen hang og dinglede ned mellem hendes baglår for ligesom at fuldende 'My Little Pony'-temaet.

Realtibaben viser her sin butt-plug, der er formet som en hestehale.(Mogens Flindt) Danske kendte - 13. jan. 2015 - kl. 21:30 Reality-baben med buttplug i numsen

I år er Nicole Brøggler tilbage i Wallmans, der endnu en gang danner rammen om Reality Awards.

..........

 

1 af 7 Her nøjes Danni med at føle lidt på reality-babens barm. Og hun ser ud til at nyde det. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 7 Realtibaben viste sidste år sin butt-plug, der var formet som en hestehale. (Mogens Flindt)
3 af 7 Selv om Gustav er åben homoseksuel, kunne han sidste år ikke holde fingrene fra Realitybabens bodypaintede bryster. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 7 Realitybaben ankom sidste år med sin frisør Danni Sigen. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 7 Sådan så Realitbaben ud sidste år, før hun puttede sin provokerende butt-plug i numsen. (Foto: Mogens Flindt)
6 af 7 Reality-baben sammen med sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt)
7 af 7 Reality-baben får her suttet sine bryster af sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt)
67 kommentarer
Vis kommentarer