Reality-deltager sendte Robinson-Daniel på skadestuen

Det var en anden reality-deltager der var skyld i, at Daniel fra 'Robinson Ekspeditionen' kom til skade til efterfesten på Reality Awards

Daniel i lilla holder en anden reality-deltager, mens Noam fjoller under gårsdagens Reality Awards, som nok engang gik over gevind. (Foto: Mogens Flindt)
Daniel i lilla holder en anden reality-deltager, mens Noam fjoller under gårsdagens Reality Awards, som nok engang gik over gevind. (Foto: Mogens Flindt)

Ved du noget eller har du fotos: Mail til 1224@eb.dk eller SMS/MMS 1224 ( Almindelig takst)

Det gik vildt for sig, da de danske realitystjerner i aftes var samlet for at hylde sig selv ved Reality Awards i Wallmans i København.

Først måtte kendis-frisøren Danni Sigen en tur på skadestuen på Bisbebjerg Hospital for at få fjernet det massageæg, som han havde i numsen og var røget for langt op.

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 23:25 Buttplug-Danni fra hospitalet: Derfor gik det galt

Danni poserer her med reality-baben med en buttplug i anus. Men det gik altså helt galt. Nu er han på skadestuen for at få den fjernet.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. jan. 2016 - kl. 21:46 Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Og senere på natten var der igen bud efter de travle og dygtige sygeplejersker og læger på skadestuen på Bispebjerg. Denne gang var det dog Daniel fra årets 'Robinson Ekspedition', der måtte tilses, efter han ifølge Ekstra Bladets oplysninger havde været involveret i tumult på Billy Booze, der lagde lokaler til efterfesten.

Tak for en god aften indtil den endte brat! 3 timer på Bispebjerg skadestue og et helvede!! Jeg har fået nok! Godnat!!!, skriver Daniels kæreste, Noam på sin Facebook.

Noam (tv.) efterlod kæresten Daniel på den øde ø, da han valgte at tage hjem til Danmark. (Foto: TV3) TV - 31. aug. 2015 - kl. 22:00 Robinson: Her er den rigtige årsag til, Noam røg ud

Da Ekstra Bladet fangede Daniel på en telefon tirsdag formiddag bekræftede han, at han havde været ude for en hændelse i nat.

Han afviser dog, at han var udsat for en 'hate crime', som desværre ellers forekommer i det københavnske natteliv. Derimod er personen, der var årsag til det natlige visit på skadestuen, angiveligt også at finde på gæstelisten til Reality Awards.

- Er det en anden reality-deltager, der har været efter dig?

- Det er det, ja, siger Daniel, inden han fortæller, han ikke har lyst til at tale mere om sagen.

Se Nikita Klæstrup råsnave Oliver Bjerrehuus til Reality Awards

Danni Sigen fortæller fra Bispebjerg om sit massageæg, der røg for langt op

Danni Sigen slikker reality-baben på brysterne

1 af 2 Daniel hygger sig med Gøtte, der også var med på 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Daniel i lilla holder en anden reality-deltager, mens Noam fjoller under gårsdagens Reality Awards, som nok engang gik over gevind. (Foto: Mogens Flindt)
18 kommentarer
Vis kommentarer