Se eller gense det rørende øjeblik: Her kommer Amalies datter til verden

Kameraerne var med helt inde på operationsstuen, da Amalie tidligere på sommeren blev mor

Her bliver Amalie mor.
Her bliver Amalie mor.

Vi har set hende flippe ud, set hende blive gift og set hende græde på tv. Men aldrig har vi set 25-årige Amalie Szigethy så bevæget og rørt, som da hun i aftenens afsnit af TV3-programmet 'Amalies baby' bliver mor for rullende kameraer.

Se også: Amalie på fødegangen i fuld krigsmaling

Amalie har valgt, at hendes lille datter skal komme til verden ved et kejsersnit, og det hele bliver filmet - både af kameraholdet og af Amalies mor - der selvfølgelig er med ved sin datters side.

Danmarks ukronede reality-dronning kan slet ikke holde tårerne tilbage, da hun efter ni lange måneders ventetid endelig får Josephine Charlotte op på brystet, efter den knapt fire kilo tunge baby er kommet ud af hendes mave.

Amalie har besluttet, at hun vil føde ved kejsersnit. (Foto: Philip Davali) Danske kendte - 3. maj. 2016 - kl. 18:39 Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?

Også mormor Charlotte, der har travlt med både at film, fotografere og holde sin datter i hånden, bliver ikke så underligt ramt lige i hjertekuglen, da hendes barnebarn kommer til verden.

Amalie har aldrig haft problemer med at lade kameraerne følge hende tæt, men at hun lader seerne komme så tæt på, er alligevel ret unikt.

- Jeg er ikke afhængig af Mikkels penge, for jeg tjener heldigvis mine egne, siger Amalie, der ud over at lave tv og arbejder som blogger. (Foto: Philip Davali) Danske kendte - 5. maj. 2016 - kl. 16:38 Amalie scorer kassen på baby-tv

Mens hele Danmark altså får lov til at se kejsersnittet, så er Josephine Charlottes far, Mikkel Skelskov, forment adgang til sygehuset. I programmet følger man Amalies kamp for, at han ikke dukker op midt i operationen.

Mikkel Skelskov og Amalies forhold har været ikke-eksisterende, siden han i foråret brød ind i hendes hjem og skræmte den gravide tv-personlighed.

Amalie og Mikkel var sammen til kønsscanningen af deres barn. Umiddelbart efter blev luften mellem de kommende forældre iskold. (Foto: TV3) TV3-reality - 12. maj. 2016 - kl. 16:00 Amalie efter dramatisk indbrud: Mikkel er ustabil

16 kommentarer
Vis kommentarer