Susan K.: Derfor står mit navn på Tinas røv

Tina Vilbrand fik søndag tatoveret Susan Ks navn på sin bagdel

- Den er lidt varm, for den er helt ny, fortalte Tina. (Foto: Mogens Flindt)
- Den er lidt varm, for den er helt ny, fortalte Tina. (Foto: Mogens Flindt)

Susan K havde et godt tag i Nikita Klæstrups bryster, da reality-deltagerne havde sat hinanden stævne til Reality Awards mandag aften. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 16:35 Susan K suttede Nikita Klæstrups bryster

Der var kamp om at vise bar hud på den røde løber mandag aften ved Reality Awards 2016. Og det var ikke kun de purunge piger, der flashede barm og balder.

Nikita Klæstrup syntes, at kjolen passede rigtig fint til lejligheden. (Foto: Mogens Flindt) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 08:06 Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole
Reality-baben får her suttet sine bryster af sin frisør Danni.(Foto: Mogens Flindt) Reality - 25. jan. 2016 - kl. 19:22 Reality-baben fik suttet bryster på den røde løber

43-årige Tina Vilbrand, der tidligere har deltaget i 'Robinson Ekspeditionen', smed kækt bukserne og fremviste stolt sin nyeste tusch frem.

'Susan K'.. står det nu hen over røven på Tina Vilbrand, der i sidste ugen fik brystbomben Stephanie Stars autograf på sin ene balde.

- Jeg skrev til Tina, om hun ikke ville have min på den anden. Så da jeg kom til København i søndags, fik vi lige klaret den, forklarer Susan K. til Ekstra Bladet.

Se også: Susan K. flashede bryster til fødselsdag

Ifølge den 38-årige reality-stjerne er Tina ikke den første, der har hendes autograf på rumpetten.

- Mit navn står i hvert fald på fem røve. Jeg har skrevet en del autografer i Sunny Beach, hvor de så lige rendte over til tatovøren og fik den foreviget. Så i hvert fald fem, siger Susan K., der også selv har lagt numse til en tatovering.

De to reality-stjerne er begge ret glade for tatoeringer. (Foto: Mogens Flindt)
De to reality-stjerne er begge ret glade for tatoeringer. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg har haft en rose tatoveret på min ene balde, men den er jeg i gang med at få fjernet. Den var sgu blevet lidt gammel at se på, siger Susan K. og slår en hæs latter op.

- Ej, det var nok det dummeste tatoo-valg. Jeg fik den lavet, da jeg var 18 år. Og jeg er så glad for, at man kan få dem fjernet, selvom det gør pisseondt, siger Susan K., der også er ved at få fjernet en ekskærestes navn fra sin ene arm.

Se også: Susan K: Nyder mit singleliv

28 kommentarer
Vis kommentarer