Tag den, 'Unge Mødre'! Så meget tjener de amerikanske mødre

Deltagerne i den amerikanske version af programmet 'De unge mødre', bliver millionærer på at vise deres liv frem på tv

'Teen Mom 2'-mødrene Kailyn Lowry-Marroquin (øverst venstre), Jenelle Evans (øverst højre), Chelsea Houska (nederst venstre) og Leah Messer-Calvert (nederst højre). (Foto: MTV)
'Teen Mom 2'-mødrene Kailyn Lowry-Marroquin (øverst venstre), Jenelle Evans (øverst højre), Chelsea Houska (nederst venstre) og Leah Messer-Calvert (nederst højre). (Foto: MTV)

I Danmark får deltagerne i 'De unge mødre' ikke andet end opmærksomhed - både den gode slags og den knap så gode slags - ud af at være med i det til tider udskældte reality-program.

I USA er de unge teenage-mødre noget heldigere stillet økonomisk, når de sætter deres liv til skue i den amerikanske version af programmet.

Det afslører Adam Lind, som har datteren Aubrey med eks-kæresten Chelsea Houska, i adskillige opslag på sin Instagram.

Her fortæller den unge far, som er med i programmets 2. sæson, 'Teen Mom 2', at de unge amerikanske mødre tjente hele 250.000 dollar hver (cirka 1,6 millioner kroner, red.) på at filme sjette sæson af serien.

TV - 28. aug. 2012 - kl. 13:09 Malou Stellas mor efter tv-exit: Folk er modbydelige

Ifølge Adam Lind tjente fædrene næsten det samme for at deltage. Han præciserer dog ikke beløbet i sit opslag.

Kilder fra programmet bekræfter angiveligt over for reality-sitet The Ashley's, at beløbet er korrekt, og at deltagernes løn stiger hver sæson.

Dermed vil lønnen altså ligge på ikke mindre end 300.000 dollar – omkring 2 millioner kroner, når seriens syvende sæson skal indspilles.

Teen Mom-deltageren Adam Lind med hans seks-årige datter Aubrey:

Et billede slået op af Adam Lind (@adamjoelind) den

Børnene bliver ikke snydt
Det er dog ikke kun de unge forældre, der tjener penge på at sætte sit liv til skue på åben skærm. Teenagernes børn får også 'løn' for at deltage i programmet.

Ifølge Adam Lind har hans datter indtil videre tjent 50.000 dollar (cirka 330.000 kroner, red.) på sin tidlige reality-karriere.

Camilla Framnes sammen sønnerne Oliver og Sebastian. (Foto: Janus Nielsen) Kendte Husker du Camilla fra 'De unge mødre': Hun får stadig onde bemærkninger

Ifølge Realityportalen brokkede Adam Lind sig over programmet i slutningen af sidste år, hvor han slog fast, at han kun fortsatte i programmet for pengenes skyld, og fordi han havde skrevet under på en kontrakt.

- Jeg er træt af at være ham fra ‘Teen Mom’. Nu vil jeg i stedet være kendt for min styrketræning. Jeg kommer ikke til at filme mere. Jeg flyver til New York for at filme genforeningsprogrammet med de andre ‘stjerner’, og derefter er det slut, skrev han på Instagram.

- Jeg malker lige programmet lidt mere og får en gratis tur til New York for sidste gang, så min kæreste Stasia får mulighed for at se New York gratis. Og så er jeg ude.’

Hvor var det godt, at Malou Stellas hus brændte, så hun i det mindste fik råd til nye bryster, skriver Ditte Okman. (Foto: Jakob Jørgensen) Meninger Okman: De (t)unge mødre

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere