Tattoo-Laras mund løber i vand over Paradise-hug

David fra 'Paradise Hotel' lægger i aften sin veltrænede mave til en seriøs stor tatovering, når han besøger 'The old Barber Shop' fra 'Tattoo Salonen'

David er egentlig ikke Laras type....meeeen. (Screendump)
David er egentlig ikke Laras type....meeeen. (Screendump)

Tatovøren Lara fra realityprogrammet 'Tattoo Salonen' har formentlig set masser af bar hud, når hun har boret nålen i tusch-glade mennsker.

Men det er ikke hver dag, at den kønne blæk-kunstner ser et så velproportioneret stykke mandfolk, som da David fra 'Paradise Hotel' kommer ind for at få lavet en flok streger.

Det er hans veltrænede mave, der skal udsmykkes, og det kan nok være, at Lara spærrer øjnene op, da det unge reality-hug smider bluser og lægger sig på briksen.

Se hendes reaktion i klippet herover.

Det er lige op over, at Jonas fra 'The old Barber Shop' skal være far. Han kæmper med at få lagt smøgerne på hylden, han gør sig meget umage for at være mere ansvarlig og fornuftig, hvilket blandt andet kommer til udtryk i, at han nu er iført cykelhjelm, når han kører på den tohjulede.

Samtidig vil han gerne vise sin ansvarlighed ved at give den perfekte gave til kæresten Josefine, der venter parrets søn, som skal hedde Dirk.

Se hvad Josefine skal have i klippet her:

14 kommentarer
Vis kommentarer