Tv-flirt død: Hun knaldede min ven

Søren og Kristine var 'en ting' i denne sæsons 'Ex on the beach'. Det er de bestemt ikke mere

Der var amoriner i luften, da sønderjyden Søren tjekkede ind i villaen i tredje sæson af 'Ex on the beach'.

Her bebudede han, at han stadig var forelsket i Kristine og ville vinde hende tilbage. En svær opgave med tanke på, at de havde stoppet deres flirt, da hun skulle rejse om på den anden side af jorden til Japan.

Som sagt så gjort. Deres flirt genopstod hurtigt i det græske, hvor tredje sæson af 'knalde-programmet' optages. Men som det så ofte forholder sig i realityprogrammer, så er kærligheden mellem de to stendød. Ligeså vel som kommunikationen.

Det er der en helt særlig grund til.

- Så har jeg også taget hende i at være sammen med en af mine rigtigt gode venner. Det synes jeg er lidt dårlig stil. Selvom det egentligt ikke har noget med mig at gøre, konstaterer han.

Joke 'backfirede'
Søren fortæller yderligere, at Mark jokede i programmet med, at den gæve sønderjyde i Danmark havde været sammen med en af hendes veninder. Et rygte han dernede - og i studiet - hurtigt manede til jorden.

- Det blev hun stiktosset over, hvilket er forståeligt. Hun sagde, at det var 'dårlig stil', erindrer han.

Havde du det?

-Nej, det havde jeg ikke. Men det troede hun jo på - og gjorde det så tilbage, da hun kom hjem, lyder det.

Endvidere fortæller han, at de ikke snakker sammen i dag, men det er dog ikke så grelt, at de ikke kan være i rum sammen.

Da Ekstra Bladet talte med Kristine tidligere på ugen, mente hun, at forholdet mellem hende og Søren var fint.

Han siger, at I har været uvenner siden, og at I ikke rigtig snakker sammen. Blandt andet fordi du valgte at knalde med en af hans rigtig gode venner?

- Der var ikke noget galt sidst, jeg snakkede med ham, så det var jeg ikke klar over, lød svaret.

Du kan høre hele historien i klippet øverst i artiklen. Bølgerne gik højt, da snakken om største kærlighedshistorie i årets sæson skulle diskuteres.

 

8 kommentarer
Vis kommentarer