TV: Se Q og Skibby bagtale Gustav

Qvortrup og Skibby er usikre på, hvem de skal være mest bange for i den sydafrikanske jungle - den sorte mamba eller Gustav. Se klippet her

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby står en stor del af tiden for hyggen og det gode humør i deltagerens lejr, hvor hans glade grin smitter. (Foto: Anthon Unger)
Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby står en stor del af tiden for hyggen og det gode humør i deltagerens lejr, hvor hans glade grin smitter. (Foto: Anthon Unger)

Program-premiere: I aften kan du se første afsnit af 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!'.

Det kom som en overraskelse for mange, at den tidligere spindokter og Se og Hør-chefredaktør havde sagt 'ja' til at deltage i et reality-program. (Foto: Anthon Unger) TV - 7. mar. 2015 - kl. 15:36 Se Qvortrup svine pressen i reality-optagelse

Her møder blandt andre Qvortrup sin gamle ærkefjende Anni Fønsby, der i årevis har følt sig forfulgt af Se og Hør, som Qvortrup på det tidspunkt var chefredaktør for.

Her træder den frække Anni Fønsby elegant ud af en bil - oven i købet uden trusser på.(Foto: Anthon Unger) TV - 5. mar. 2015 - kl. 11:39 Se optagelserne fra Fønsbys trusseløse jungleentré

Se mødet mellem Qvortrup og ærkefjenden længere nede i artiklen.

Men efter en velkomst og en udfordring er stridsøksen foreløbigt begravet, og de ti deltagere drager fra hotellet mod junglen.

På vandreturen på vej ind i junglen, skal nogle af deltagerne overnatte i telte. Her bliver Qvortrup og Jesper Skibby pludselig i tvivl, om de skal være mest bange for den sorte mamba, der er en dødeligt farlig slange, der lever i Sydafrika, eller Gustav.

Se klippet med Skibby og Qvortrup, inden de skal sove, øverst i artiklen.

Gustav vil gå hele vejen for at vinde programmet og de 250.000. Han skal nemlig bruge penge til hans projekt om at åbne en skønhedssalon. (Foto: Anthon Unger) TV - 4. mar. 2015 - kl. 19:21 Se kongen af reality på tv-optagelse i Sydafrika

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af TV3s nye program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!' på tæt hold i Sydafrika, som har premiere i aften.

Derfor kan vi give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret.

FAKTA OM PROGRAMMET:

I programmet følger du fra dag ét 10 kendte danskere, der er i højere eller mindre grad er vant til luksus, blive efterladt i den sydafrikanske jungle.

Her skal de ud over at sove under åben himmel i en lejr, hvor de selv skal lave mad af en sparsom mængde ris og bønner, udfordres i grænseoverskridende dyster.

Vinder de dysten får de lov at komme tilbage til lejren og fortsætte i kampen om gevinsten på 250.000 kroner. Taber de ryger de direkte ud af junglen.

TV - 8. mar. 2015 - kl. 15:39 Se hvad deltagerne har med i junglen

'Totalt blottet for hverdagsgoder som rent tøj, make-up, sociale medier og en kiosk rundt om hjørnet følger vi de 10 kendte danskeres udvikling, op og nedture, i den store jungle, når de bliver skubbet helt til grænsen. Og helt til grænsen - det kommer de,' skriver TV3 i deres pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har fulgt produktionen af TV3s nye program-satsning 'Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!'. Derfor vil vi løbende give dig et helt unikt indblik i, hvordan et stort underholdningsprogram bliver produceret. Du kan følge med på eb.dk, EBflash snapchat og EBflash Instagram.

1 af 2 I aften skal Qvortrup stå ansigt til ansigt med blandt andre Anni Fønsby, som han var med til at lave paparazzi-historier om, da han var på Se og Hør. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby står en stor del af tiden for hyggen og det gode humør i deltagerens lejr, hvor hans glade grin smitter. (Foto: Anthon Unger)
9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere