Vild forvandling: Dansk reality-babe er slet ikke til at kende

Malou Petersen, der deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016, har ændret sig drastisk, efter hun er begyndt at bodybuilde

Malou Petersen var noget mere spinkel, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016. Foto: TV3
Malou Petersen var noget mere spinkel, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016. Foto: TV3

Deltagerne har tabt sig mange kilo under deres deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3 TV3-reality Vild forvandling: Så meget har 'Robinson'-deltagerne tabt sig

Film, tv & radio Efter 'Robinson'-snyd: TV3 giver deltagere historisk straf

Malou Petersen har forandret sig en del, siden hun deltog i det populære TV3-program 'Robinson Ekspeditionen' i 2016. 

Hun er nemlig begyndt at træne til en stor konkurrence i disciplinen bodyfitness, og det kan tydeligt ses på den unge reality-deltagers krop, som er blevet langt mere muskuløs end tidligere.

Vicky med sin vilde krop, som hun har fortalt, at hun har knoklet sig til i fitnesscentret i kombination med en stram diæt. Foto: All Over Press Intl. kendte Realitystjerne i forvandling: Nu sammenlignes hun med Megan Fox

Ekstra Bladet mødte den tidligere 'Robinson'-deltager på den røde løber til lanceringen af Kit Nielsens nye bog 'Vild, vildere, Reality Awards', og her fortalte hun mere om sine vilde fitness-planer.

- Jeg har trænet og trænet, og så er jeg jo begyndt at spise på en anderledes måde. Jeg vil gerne stille op til Newcomers i bodyfitness i 2019. Så jeg vil rigtig gerne komme i god form, og det kræver jo rigtig meget, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- At stille op i bodyfitness kræver jo, at man bliver stor. Derfor spiser jeg otte gange om dagen, og jeg træner seks gange om ugen, tilføjer Malou Petersen.

Det var en noget mere veltrænet Malou Petersen, som Ekstra Bladet mødte til reception torsdag morgen. Foto:
Det var en noget mere veltrænet Malou Petersen, som Ekstra Bladet mødte til reception torsdag morgen. Foto:

Madpakke på tur
Ifølge Malou Petersen går der dog noget tid, før hun er klar til at stille op til Newcomers i bodyfitness.

- Jeg har lang vej endnu i forhold til at nå mit mål. Lige nu bygger jeg på, og det vil sige, at jeg spiser rent, men jeg har også mine 'cheat meals'. Når vi så når vinteren næste år, så er det, jeg skal til at cutte ned med en streng diæt, siger hun og fortsætter:

- Jeg er jo egentlig også på en ret streng diæt nu, for jeg spiser nærmest kun kylling, ris og grøntsager, og så pakker jeg min mad og har med mig rundt, når jeg er ude. Jeg drikker heller ikke alkohol, for det hænger ikke sammen med min træning, men jeg har også dage, hvor jeg giver mig selv lov til at tage et stykke kage. Så alt med måde.

Babes Kan man kalde det en kjole? Sangbabe viser kroppen frem på rød løber

Det var en ganske veltrænet Malou Petersen, der dukkede op på den røde løber. Foto: Mogens Flindt
Det var en ganske veltrænet Malou Petersen, der dukkede op på den røde løber. Foto: Mogens Flindt

Selvom det meste af Malou Petersens tid lige nu går med træning og arbejde i et fitnesscenter og på en burgerbar, så udelukker den veltrænede blondine ikke, at man vil se mere til hende på tv i fremtiden.

- Jeg ved godt, at de har meldt ud, at der ikke kommer flere veteraner med i 'Robinson', men jeg har da en drøm om, at jeg kunne komme med i det igen eller et program, der minder om det. Det kunne for eksempel være 'Danmarks modigste', hvis det kommer igen. Noget i den dur vil jeg rigtig gerne, siger hun.

Amalie Szigethy afslører en stor personlig hemmelighed. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Amalie afslører stor hemmelighed: 'Det er så forfærdeligt'

Herunder kan du se billeder af Malou Petersens vilde udvikling:

140 kommentarer
Vis kommentarer