Amalie vil finde en donor: - Jeg vil ikke have barn med en tilfældig

Reality-stjernen har besluttet sig. Hun vil forsøge at blive mor ved hjælp af en donor

Det er med kage på bordet, at Amalie Szigethy i aftenens afsnit af 'Forsidefruer' fortæller Janni Ree, at hun vil have en kage i ovnen med hjælp fra en donor.

Amalie vil have en baby: Overvejer donor

De to reality-stjerner fejrer den store beslutning med sukker og blødt brød, men der ligger store overvejelser bag fra Amalies side.

Hun har i forvejen datteren Josephine, og det har lagt fra været en dans på roser at få det til at fungere med den knapt toårige piges far, som Amalie allerede gik fra, inden deres barn kom til verden.

Amalie viser brystet: - Andre bør gøre det samme

- Det har virkelig skræmt mig, hvordan loven i Danmark er i forhold til forældremyndighedssager. Tænk, hvis jeg skulle igennem det igen, siger Amalie, der brændende ønsker sig endnu et barn.

- Når man ikke har mødt manden i sit liv, er det lettere at gøre det selv. Blive enlig mor, siger Amalie, der ikke et sekund har overvejet at finde en fyr i byen, som kunne blive far til hendes kommende ønskebarn.

- Jeg vil ikke have barn med en tilfældig, siger Amalie, der til gengæld har gjort sig tanker om, hvordan det så skal foregå.

- Jeg vil kun have en donor fra et åbent register. Så barnet, når det er over 18 år, kan finde sin far, hvis det har lyst til det. Hvis det var mig, der var donorbarn, ville jeg i hvert fald gerne kunne finde min far.

Amalie afslører: Her er sandheden om ’Amalies baby’

- Men barnet kommer til at vokse op uden sin far. Hvad har du gjort dig af tanker om det?

- Det er der så mange børn, der gør i dag. Der vil selvfølgelig blive en del snak med barnet om det, men det kommer jo aldrig til at kende til andet. Det er jo ikke sådan, at der har været en far, som pludselig er væk og man savner, siger Amalie.

Men det ikke hvem som helst, Amalie vil have som far til sin kommende barn, hvis hun beslutter sig for, at donor-drømmen skal gøres til virkelighed. Listen over ting en donor skal opfylde er lang:

0 kommentarer
Vis kommentarer