Amalie vil have en baby: Overvejer donor

Reality-stjernen er vild med at være mor til Josephine, og nu vil hun have et barn mere

For knapt to år siden blev Amalie Szigethy mor for første gang - en rolle som hun elsker alt ved.

Amalie viser brystet: - Andre bør gøre det samme

- Jeg har altid været vild med børn. Drømt om min egen familie med børn, hus og mand. Sådan blev det så ikke lige, men bare fordi jeg ikke har en mand, skal det ikke stoppe mig i at få børn, siger Amalie Szigethy til Ekstra Bladet.

Hun alenemor til datteren Josephine, og hendes helt store drøm er at gøre den 22 måneder gamle pige til storesøster - gerne snart! Derfor har Amalie overvejet at få et donorbarn. Det afslører hun i aftenens afsnit af 'Forsidefruer' på TV3. (Se klippet herover)

Amalie: - Kvinder, der er alene, har det nemmere

- Hvem siger, at jeg overhovedet bliver forelsket igen og finder en mand, jeg vil have et barn med, siger Amalie til Ekstra Bladet og giver meget klart udtryk for, at den chance vil hun ikke tage. Så hellere finde en alternativ måde at blive mor på igen.

- Jeg tænkte allerede over det, da Josephine var få måneder gammel, men det er først nu her, at jeg er begyndt at overveje det sådan for alvor. Jo mere jeg har undersøgt om det, jo mere virker det normalt at få et donorbarn.

Amalie afslører: Mikkel ser sin datter

Men det ikke hvem som helst, Amalie vil have som far til sin kommende barn, hvis hun beslutter sig for, at donor-drømmen skal gøres til virkelighed. Listen over ting en donor skal opfylde er lang:

0 kommentarer
Vis kommentarer