Bokser ydmyget i ulækker quiz

Skidt i hovedet af en 'gris'. Man skal stå model til lidt af hvert, når man stiller op i TV3' nyeste bud på gakket tv-underholdning

I aften er der premiere på endnu et af utallige tv-programmer, der med forskellige kunstgreb forsøger at overskride grænser på en opfindsom og seværdig facon.

TV3's aktuelle bud hedder 'Helt i skoven' og kan ses klokken 20.00. I premiere-afsnittet bliver bokseren Patrick Nielsen udsat for en beskidt omgang af en kunstig gris med usædvanlig dårlig mave.

I programserien skal fire par gennemføre seks forhindringsbaner langt ude i den dybe og knapt så stille skov.

Patrick Nielsen og lillebror Kevin.
Patrick Nielsen og lillebror Kevin.
 

Den store udfordring er, at den ene part er klædt ud som et kæmpe dyr, og inde i dragten kan man intet se. Dyrets overlevelse er derfor fuldstændig afhængig af sin partners øjne og overblik. Parrene skal dyste i alt fra udholdenhed og fart til præcision og paratviden.

Slagets gang bliver styret fra Jagthytten, hvor Signe Lindkvist og Rasmus Bjerg i form af karakterne 'Vildmarksmanden' og 'Overklasse Jagtfruen' tager seerne i hånden og holder styr på stillingen. Vinderen kan løbe af med sejren og 15.000 danske kroner.

Patrick Nielsen og lillebroren Kevin går op i konkurrencerne med liv og sjæl. Særligt i en af dysterne, hvor deltagernes paratviden skal testes, går Patrick aggressivt til værks. Det viser sig dog at give bagslag, og Patrick må finde sig i at blive skidt hovedet af en 'gris'.

Se det i tv-klippet over artiklen.

Pas på grisen, der skyder med skarpt.
Pas på grisen, der skyder med skarpt.
 

28 kommentarer
Vis kommentarer