Dramatisk familieforøgelse i 'Familien fra Bryggen'

Endelig er det tid til, at Karmas hvalpe skal komme til verden. Det bliver bare lidt mere kompliceret end først forventet

Cengiz og Stephanie fra 'Familien på Bryggen' har datteren Alba, men i huset i Dragør huserer der også de to hunde, Karma og Baby.

Karma har i de seneste par afsnit været gravid, og nu er det endelig tid til, at hvalpene kommer til verden.

Naturen går altid sin gang, men nogle gange skal den have lidt hjælp på vejen. Det bliver også løsningen i aftenens afsnit af 'Familien på Bryggen', hvor hunden Karmas fødsel bliver lidt mere kompliceret end forventet.

Karmas vand går, og den lille familie i Dragør er mere end klar til, at der skal komme en flok hvalpe til verden. Hele natten sidder Cengiz og Stephanie klar til at modtage hvalpene, men der kommer bare ikke nogen.

Karma bliver hastet på dyrehospitalet, så man kan finde en forklaring på, hvorfor hvalpene ikke er kommet til verden endnu.

Stephanie og Cengiz har udover Karma også hunden Baby. Foto: Stine Tidsvilde
Stephanie og Cengiz har udover Karma også hunden Baby. Foto: Stine Tidsvilde

Se også: Cengiz betalte boksen for forlovelsesring: Smykke-Mai har snydt os

Personalet på dyrehospitalet kommer efter en scanning og nogle undersøgelser frem til konklusionen, at Karma skal have foretaget et kejsersnit, da en af hvalpene ligger forkert.

Den hvalp, som skal ud først ligger med sine forben først, og det vil være umuligt for Karma, at føde selv i sådan en situation. Havde hvalpen ligget med hovedet eller bagbenene først, så havde Karma og naturen kunne klare det hele selv.

Dyrelægen kan ikke garantere overfor Cengiz, at den lille ufødte hvalp vil overleve, da der er gået hul på den sæk, som den ligger i.

Se klippet med Karmas dramatiske fødsel i toppen.

Se i aften i 'Familien fra Bryggen' klokken 20.00 på TV3, om Karma og den lille hvalp klarer skærerne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen