Drømmen slået itu: Solveig må bo på fire kvadratmeter

Urealistiske boligdrømme betyder, at etårige Solveig må sove i et pulterkammer

Et lækkert hus med tre værelser med en god have og en beliggenhed maksimalt 15 kilometer fra centrum af København. Det er hvad Sabine Hansen og Jakob Holm har ledt efter i uendeligt lang tid.

Men med et budget på bare 2,2 millioner kroner er det fuldstændigt urealistiske krav parret fra Valby har til en kommende bolig.

Brunt boligchok til tre millioner

Deres manglende vilje til at gå på kompromis med deres hus-ønsker betyder, at deres lille datter må bo i et pulterkammer. Solveig på et år har med andre ord et værelse på bare fire kvadratmeter. Se klippet herover.

I aftenens udgave af 'Boligkøb i blinde' på TV3 bliver de unge førstegangskøbere tvunget til at slække på nogle af deres krav, hvis det skal blive muligt for deres datter at få et rigtigt værelse og ikke sove i et kosteskab. For deres drømme er helt urealistiske. Det skærer ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen ud i pap for dem.

I 'Boligkøb i blinde' er det parrets egne penge, der er på bordet, når købsaftalen bliver underskrevet. Men de nye ejere har ikke set det hus, som programmets eksperter har investeret i på deres vegne.

Det er i aften klokken 21, at TV3 viser 'Boligkøb i blinde'.

 

37 kommentarer
Vis kommentarer