'Forsidefruerne' bliver beluret

Selv om at man er ude og sejle, så kan man sagtens blive udspioneret, hvilket 'Forsidefruerne' opdager

Janni Ree har inviteret fire af de andre forsidefruer med på en lille sejltur på Øresund. Der er dømt luksus, sol, afslapning, godt selskab og masser af alkohol.

De fem kvinder forventer at skulle ud på en ganske luksuriøs yacht-tur, men de bliver noget skuffede, da båden i Hellerup Havn ikke helt lever op til deres store forventninger. Båden er slet ikke klargjort til de fem kvinders togt, og de skal nu solbade sammen med en cykel.

Kendte Amalie Szigethy: Druk, sex og skandaler

Yachten, som nok egentlig mere er en stor båd, er ejet af Karsten Rees gode ven Peter Spion. Det er ganske normalt, at Karsten Ree giver sine venner øgenavne, og Peter Spion har fået sit, da han tidligere har solgt spionudstyr.

Foto: Linda Johansen/POLFOTO
Foto: Linda Johansen/POLFOTO
 

Evnen til at være en snigeren spion kommer Peter til gode, da han er fanget på båden sammen med de fem forsidefruer i flere timer. Kvinderne forventer, at de har muligheden for at tale om de mere intime ting i deres liv nu hvor de er alene ude på vandet,

Kvinderne har bare ikke lige regnet med, at Peter Spion overhører deres samtaler, også den som handler om ham, og om han har gemt spionudstyr rundt omkring på båden.

Situationen bliver en anelse akavet, da Peter Spion til sidst giver sig til kende fra sit skjul bag de afklædte forsidefruer.

'Forsidefruer' bliver vist torsdag aften klokken 21.00 på TV3.

Se også: Sarah Louise stikker til 'kollegerne': Jeg har nok at lave - modsat andre

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen