Jackie Navarro: Mine bryster var som to klunker uden kugler

Efter at have lagt barm til tre børn, trænger brysterne til en opfrisker

Først var de naturlig, så blev de gigantiske, så blev de naturlige igen, og nu strutter Jackie Navarros barm flottere end nogensinde.

Den 30-årige blogger og models bryster har med andre ord levet et noget omskifteligt liv. Da Navarro var ung og optrådte på mere uden end med tøj på, valgte hun at få et ordentligt skud silikone i barmen.

Det var ingen hemmelighed for omverdenen, at Jackie Navarro fik lavet bryster som ung. Foto:  www.therockandrollmagazine.dk
Det var ingen hemmelighed for omverdenen, at Jackie Navarro fik lavet bryster som ung. Foto: www.therockandrollmagazine.dk


For godt ti år siden, var Jackie indehaver af nogle af landets største bryster, men efter to forstørrende operationer, blev det for meget for hende.

Jackie Navarro i sin storhedstid. Foto: Jonas Jensen
Jackie Navarro i sin storhedstid. Foto: Jonas Jensen

Efter at have hældt tusindvis af kroner i sine bryster, følte Navarro, at de var for meget. Barmen var blevet lavet så store, at den var blevet vulgær, skrev hun på sin blog: Se også: Jackie: Mine bryster var vulgære

Jackie Navarro besluttede at gå tilbage til sit naturlige jeg. Hun fik fjernet al silikonen, men i aftenens sæsonpremiere på 'Forsidefruer' står det klart, at hun endnu en gang er utilfreds med sine fortrin.

Se også: TV3 løfter sløret: Her er den nye deltager i populært tv-program

Siden silikonen røg, er der kommet tre børn til, og det kan ses.

- Jeg har gerne villet have lavet mine bryster, siden jeg fik fjernet implanterne. Men jeg vidste, at jeg ikke var færdig med at få børn, siger hun og lader forstå, at hun er blevet mor sidste gang.

Der var blikfang for alle pengene, da Jackie forsøgte sig som sangerinde. Foto: Pr
Der var blikfang for alle pengene, da Jackie forsøgte sig som sangerinde. Foto: Pr

- Jeg har gået uden implantat i fem år. Det er lang tid, siger hun kort før, hun lægger sig under kniven og får fikset forlygterne.

Som det kan ses i klippet herover, er Jackie Navarro rystende nervøs over at skulle i fuld narkose og på operationsbordet. Men i hendes hovedet, er der ingen vej udenom.

Rytteren Tina Lund er også en del af 'Forsidefruer', men hun bor som bekendt i Dubai og er derfor ikke med på billedet. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte - 14. sep. 2017 - kl. 08:54 Forsidefruer svigter forsiderne

- Jeg var ikke tilfreds med mine naturlige bryster, fordi de hang...næsten som to klunker, hvor der bare manglede kuglerne. Så huden var meget meget rynket, fortæller hun.

Sådan så den naturlige udgave af Jackie Navarro ud. Foto: Privatfoto
Sådan så den naturlige udgave af Jackie Navarro ud. Foto: Privatfoto
 

I sæsonpremieren er fire af de seks 'Forsidefruer' samlet til babyshower for Gunnvør Virgarsdottir, der venter sit tredje barn med Oliver Bjerrrehuus. Jackie har tidligere været kæreste med Oliver, så det kan virke en smule akavet at sidde og fejre hans kommende barn med en anden kvinde. I hvert faldt for de andre fruer.

Det er i aften klokken 21, at der er sæsonpremiere på 'Forsidefruer' på TV3.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen