Jubler efter Luksusfælden: Gik fra 32 års gæld til 6 år

Mikkel fra Løgstør har dog endnu ikke fået solgt sin bil, som forhandlingerne med kreditorerne ellers krævede

Mikkel og lillesøster Stine i bilen, som altså endnu ikke er solgt. Foto: TV3
Mikkel og lillesøster Stine i bilen, som altså endnu ikke er solgt. Foto: TV3

Det var en mere end pæn rabat, eksperterne Kenneth Hansen og Jan Swyrtz havde fået forhandlet hjem for aftenens gældsplagede deltager i 'Luksusfælden', Mikkel fra Løgstør.

Han stod potentielt til at være gældsslave de næste 32 år, fordi han havde valgt en lejlighed, 1.000 kr. dyrere om måneden, end de max. 3.000 kr./mdr., de havde foreslået.

Alligevel havde de ved forhandlinger fået nul-stillet renter hos fem af hans 15 kreditorer, hvorved Mikkel sparede 195.000 kr. af hans samlede gæld på over 600.000 kr.

Foto: TV3 flash Jill og Ronnie: Her er sandheden om Luksusfælden

Resultatet var, hvis alle aftaler blev overholdt, ville han istedet være gældsfri om seks år og fire måneder.

Noget af en forskel.

TV3-eksperterne, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen med Mikkel og lillesøster Stine. Foto: TV3
TV3-eksperterne, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen med Mikkel og lillesøster Stine. Foto: TV3
 

Forhandler sprang fra
Men aftalerne var bundet op på, at han bl.a. fik solgt sin bil, som han havde købt som ny for 195.000 kr. for at passe sine vagt-vagter på Sjælland.

Men lige netop salg det er gået galt.

En forhandler havde sagt ja til at købe bilen for 99.000 kr., og alt syntes i skønneste orden. Men nu er handelen gået i vasken, fordi forhandleren mente, at han ikke havde fået alle de nødvendige papirer fra eksperterne.

flash Ronnie og Jill: Vi har modtaget dødstrusler

- Det er surt, nu skal jeg til at betale gebyr på 2500-2600 kr. igen for at kunne få den solgt. Og sker det samme så igen? Jeg er nervøs for, om det kan vælte alle aftaler, som 'Luksusfælden' forhandlede hjem til mig. Jeg er kun interesseret i at få den solgt, siger Mikkel.

Afvænning for ludomani
Han er glad for den hjælp, han har fået af programmet.

- Det har givet en fantastisk ro, at jeg ikke længere får alle de breve fra kreditorer med trusler om at skulle møde op i retten. Jeg har endelig fået overskud til at være den far, man bør være.

- Jo, det har helt sikkert været en fantastisk mulighed for mig.

- Hvad med dit spil?

- Det er stoppet. Der var ingen mulighed for at blive ved. Jeg har valgt at sige ja til et 14 dages afvænnings-kursus i Odense, hvor jeg får den terapi og de værktøjer, der skal til for at få bugt med min spillelyst.

Jill og Ronnie skalæ afskaffe nutellamadderne og leve fornuftigt. Foto: TV3 TV3underholdning Luksusfældens Ronnie og Jill: Vi ligner idioter

Mikkel er dog noget forbandet. Det vælter stadig ind med mails fra spillesite, selvom han har registreret sig som ludoman.

- Jeg synes, det er noget forbandet svineri, når jeg har erkendt mig som ludoman.

20 kommentarer
Vis kommentarer