Lebbe-Lone giver dronningen en undskyldning

Lebbe-Lone indrømmer, at hendes opførsel ikke altid er lige efter bogen

Linse Kessler turnerer Danmark rundt med talkshowet 'Linses talkshow - uden filter', hvor man som deltager får muligheden for at spørge den barmfagre kvinde om alt mellem himmel og jord.

I aftenens udsendelse af 'Familien fra Bryggen' vises der klip fra et af disse talkshows. Denne gang er Linse endt i Køge, hvor hun også har en hemmelig gæst med på scenen.

Den hemmelige gæst er Lebbe-Lone, som høster et stort bifald fra en begejstret sal, da hun går ind på scenen med en danskvand i den ene hånd og en indkøbspose i den anden.

Lebbe-Lone følte, at scenen i Køge var det helt rigtige sted at give en uforbeholden undskyldning til dronning Margrethe.

Foto: Metronome/TV3
Foto: Metronome/TV3

Skammer sig
Lone har engang været i teateret samtidig med dronningen, og der opførte Lone sig ikke helt korrekt, og det har hun skammet sig over lige siden.

Publikum fik muligheden for at stille Lebbe-Lone bunker af spørgsmål, så alt fra ridepiske til karrykål kom op og vende.

I vanlig Lebbe-Lone stil er intet, som man forventer, for hun svarer ærligt - måske lidt for ærligt - på publikums mange spørgsmål.

Se Lebbe-Lones undskyldning til majestæten øverst i artiklen.

'Familien fra Bryggen' bliver vist i aften klokken 20 på TV3.

Se også: Dramatisk familieforøgelse i 'Familien fra Bryggen'

Se også: Linse kan ikke styre sine lyster

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen