Linses intime problem: Jeg er så tør som Sahara

Realitystjernen Linse Kessler har døjet med et intimt problem, men nu har hun - måske - fundet en løsning

Linse Kessler taler gerne lige ud af posen. I aften involverer hun uden at blinke hele Danmark i et knap så nyt problem. Foto: Jonas Olufson/POLFOTO
Linse Kessler taler gerne lige ud af posen. I aften involverer hun uden at blinke hele Danmark i et knap så nyt problem. Foto: Jonas Olufson/POLFOTO

Når 'Familien fra Bryggen' ruller over skærmen i aften, kommer Linse ind på et meget privat emne.

Sammen med sin veninde Didde er hun på køretur til Harzen i Tyskland, og undervejs får hun lyst til at involvere hende i et temmelig ret intimt problem - nemlig tørhed i skeden.

- Du ved jo godt, at jeg har sagt, at jeg er lige så knastør som Sahara deroppe? Man kan få laser, det ligner et massageapparat, som de stikker op i tissekonen. Den der laser får slimhinderne i gang igen, forklarer Linse til Didde.

Se også: Linse kan ikke styre sine lyster

I nyhederne har Linse set et indslag om en laserbehandling, der skulle kunne give kvinder fugten i skeden tilbage. Og den behandling vil hun virkelig gerne prøve.

- Jeg har ikke lige fået prøvet behandlingen endnu, men jeg har da undersøgt emnet. Nu ved jeg hvad det hedder, og at man kan få det lavet på et hospital, fortæller Linse til Ekstra Bladet.

Mopper var sammen med Linse Kessler fast inventar i tv-programmet 'Familien fra Bryggen'. Foto: Philip Davali Danske kendte - 18. sep. 2017 - kl. 16:52 Linse færdig: Klar til at sælge Moppers lejlighed

Det er ikke dovenskab eller glæde ved tørheden, som har afholdt Linse fra at finde det nærmeste behandlingssted.

- Jeg får bare så mange tossede ideer hele tiden, så det gælder om at finde tiden til at få prøvet dem alle af, forklarer Linse.

'Familien fra Bryggen' vises torsdag aften klokken 20.00 på TV3.

163 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere