Luksusfælden: Bedre budget end før

Heidi glæder sig til atv flytte i nyt rækkehus med sine børn

Heidi er optimistisk om fremtiden. Foto: TV3
Heidi er optimistisk om fremtiden. Foto: TV3

- Der er nogle ting i det program, der ikke bliver set helt i det rette perspektiv, men sådan er det vel at lave fjernsyn, siger Heidi fra Hadsten om aftenens 'Luksusfælden', hvor det var hendes økonomiske problemer, der blev endevendt af eksperterne Kenneth Hansen og Mette Reissmann.

- Hvad mener du?

- Der bliver slet ikke lagt vægt på, at i otte af de 12 måneder boede jeg sammen med min eks-mand. Jeg havde nærmest ingen husleje, men betalte så næsten alt andet.

- Derfor er min 'diverse'-post så høj, og 'mad'-posten var vi to om at betale.Det er kun fire måneder ud af det regnskabs-år, de har behandlet, at jeg har haft det hårdt, fordi jeg har boet, hvor jeg gør med mine børn.

Se også: Luksusfælden: Styr på livet efter kærestebrud

Det er endnu så kort tid siden, at optagelserne sluttede, og det nye budget med ny husleje og afdrag til banken træder først i kraft 1. januar.

Men hun er ikke i tvivl om, at det nok skal gå altsammen.

Heidi og hendes mor, Tove, som har hjulpet til, når det kneb med pengene. Foto: TV3
Heidi og hendes mor, Tove, som har hjulpet til, når det kneb med pengene. Foto: TV3
 

Flot budget
- Det er et rigtigt flot budget, der er blevet lavet, og der bliver ingen problemer med at overholde det. Og det er meget bedre, end det jeg hidtil har levet efter, siger hun.

Heidi skylder knapt en halv million kroner væk. De 400.000 stammer fra et boliglån med eks-manden, som hun ikke afdrager på, fordi hun er utilfreds med at være ladt tilbage med ingen værdier ved gælden, mens manden trods alt stadig har huset.

Men det skal hun til at gøre nu. Eksperterne fik det det månedlige afdrag forhandlet ned fra 4.000 kr. til 2.500.

Se også: Deltagere raser: 'Luksusfælden' fordrejede virkeligheden

Samtidig flytter hun og børnene i et nyt, men billigere rækkehus i byen, og går det hele, som det skal, er hun gældfri om seks år og tre måneder.

- Det er jo lige om lidt, jublede hun i programmet.

Glæder sig til flytning
Hun glæder sig til at komme væk fra den nuværende bolig. Ungerne får kortere til skole, mens hun selv får længere til arbejde.

Derfor kom gaven fra 'Luksusfælden', en cykel, meget belejligt.

- Det er de bedste cykel, jeg nogensinde har ejet. Den er så god, at min datter stjæler den, fordi - som hun siger- 'det er som om, at der er motor på'. Og det er rigtigt,. Man kommer virkelig fremad på den cykel. Jeg er meget, meget glad for den, siger Heidi.

- Også i kulde og snevejr?

- Det skal nok gå. Så meget sne plejer der heller ikke at komme i Danmark.

Se også: Kendt tv-vært stopper: Jeg har sagt de ord, der skal siges

12 kommentarer
Vis kommentarer