Luksusfælden: Mor betaler 41-årige Dennis' regninger

Selvom Dennis er 41 år og far til en teenagedatter, er det alligevel hans forældre, der styrer hans økonomi

Dennis står i et økonomisk morads. (Foto: TV3)
Dennis står i et økonomisk morads. (Foto: TV3)

Hver måned hæver Dennis hele sin løn og afleverer den til sin mor, som sørger for at hans regninger bliver betalt. Og når der ikke er penge nok, lægger forældrene ud. Det har gennem årene beløbet sig til 150.000 kroner, som Dennis nu skylder dem, og derfor har Dennis ringet efter hjælp hos eksperterne i tv-programmet 'Luksusfælden'.

De kommer og kan konstatere, at Dennis' forældre ikke er de eneste, der spæder til hans pressede økonomi. For ekskæresten Maiken betaler hans telefon, mens broderen betaler Dennis' tv-pakke.

Forbruget af familiens penge står i skærende kontrast til, at Dennis prioriterer et medlemsskab af Brøndby Support, et fitnessmedlemsskab, som han slet ikke bruger, og ikke mindst et massivt forbrug af cigaretter.

(Artiklen fortsætter under billdedet)

Smøgerne er en så væsentlig udgift på Dennis' budget, at han rent faktisk kun har 100 kroner til mad om måneden. (Foto: TV3)
Smøgerne er en så væsentlig udgift på Dennis' budget, at han rent faktisk kun har 100 kroner til mad om måneden. (Foto: TV3)
 

Ryger som en skorsten trods KOL
Og cigaretforbruget risikerer endda at koste Dennis hans arbejde, idet hans læge har givet ham 15 år mere, før han skal have iltapparat og kørestol på grund af KOL. Teenagedatteren er dybt bekymret for sin fars helbred og beder ham indtrængende om at stoppe sin rygning.

Se klokken 20 på TV3, om det vil det lykkes 'Luksusfældens' eksperter, Mette Reissmann og Carsten Linnemann at få Dennis til at tage ansvar for sin økonomi og sit liv.

63 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!