Luksusfælden: Nu orker jeg at stå ud af sengen

Som en af de eneste i tv-programmets historie er det lykkedes Dennis at komme ud af sit økonomiske morads

Dennis forældre har foræret ham et fitnes-abonnement, og til forskel fra før bruger han det nu. Og smøgerne er lagt på hylden. (Foto: TV3)
Dennis forældre har foræret ham et fitnes-abonnement, og til forskel fra før bruger han det nu. Og smøgerne er lagt på hylden. (Foto: TV3)

Det så sort ud for Dennis Jensen fra Amager, der her til aften stod frem i TV3-programmet 'Luksusfælden' med en samlet gæld på 717.000 kroner og meget lidt udsigt til at kunne afdrage på den. Hans mor og ekskæreste betalte nemlig hans regninger, og Dennis fik at vide, at han selv skulle tage affære, hvis han nogensinde skulle gøre sig håb om at få styr på sin økonomi.

- Det har været spændende at være med, men også hårdt. Man er på selv om kameraet ikke kører, fortæller Dennis, der fik besøg af Luksusfældens eksperter i december og januar.

Se også: Luksusfælden: Mor betaler 41-årige Dennis' regninger

Som en af de eneste i 'Luksusfældens' historie er det dog lykkedes Dennis at opretholde budgettet, efter at ekspertener har forladt ham - og ikke mindst fortsat sit rygestop, som både var dårlig for hans økonomi og livsfarlig for hans KOL.

- Jeg har ikke røget - ikke at det har været let - men der har ikke været noget, siger en glad Dennis til Ekstra Bladet.

Ifølge eksperternes beregninger kan Dennis være gældfri allerede om godt 10 år, og det er magtpåliggende for ham, at det sker. Derfor har han taget ekstra arbejde, så regnignerne kan blive betalt.

- Jeg har taget det seriøst, og eksperterne har virkeligt hjulpet mig meget. Jeg havde brug for at komme tilbage til der, hvor jeg var for længere tid siden, siger Dennis, der også har lagt sit liv om, tabt en masse kilo og begyndt at dyrke motion mange morgener om ugen.

- Jeg er bare glad og tilfreds. Jeg starter ikke dagen med dårligt nok at orke stå ud af sengen, siger Dennis, der også har mærket, at helbredet er blevet meget bedre efter rygestoppet.

- Nu kan jeg gå op til fjerde sal uden at stoppe undervejs, siger Dennis, der stadig gerne vil af med 13 kilo.

Den største omvæltning kommer dog til sommer, hvor Dennis skal tage det første af fire fag, som skal hjælpe ham med at blive omskolet fra maler til pædagog.

- Om tre et halvt år skal jeg så læse på fuld tid. Så har jeg tid til at skrabe penge sammen inden, siger Dennis, der om få år kan se frem til at få opfyldt sin drøm om at arbejde med børn og unge.

- Det bliver sjovt at prøve noget andet, siger en lykkelig Dennis og tilføjer:

- Men det bedste ved det hele er, at jeg er glad for at se, hvor glade min familie er blevet, for at jeg har fået det så godt.

(Se hvordan Dennis lod sin økonomi sejle, før 'Luksusfældens' eksperter kom på besøg)

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere