Luksusfælden-par vendte skuden: Sådan fik vi styr på økonomien

Aftenens forgældede par er kommet over på den anden side, efter de har fulgt eksperternes råd

- Det var lige den øjenåbner, vi havde brug for, siger 23-årige Heidi fra aftenens 'Luksusfælden'.

Hun og samleveren, 24-årige Christian, havde totalt mistet overblikket over deres kuldsejlede økonomi og brugte deres penge på 'fis og ballade' - som TV3-ekspert Carsten Linnemann udtrykte det - fremfor at afdrage gæld til de fleste af deres 34 kreditorer.

Gælden oversteg 600.000 kroner, og der var ingen chancer for nogensinde at blive gældfrie, hvis de fortsatte deres uansvarlige penge-forbrug, gjorde eksperterne dem klart.

Katrine er ikke helt tilfreds med den behandling, hun fik af eksperterne Jan og Carsten. (Foto: TV3) diverse Deltager sviner 'Luksusfælden'

Med mindre de altså tog skeen i den anden hånd og skar de unødvendige udgifter til cigaretter, energidrikke, sodavand - og de to hunde - væk.

Det erklærede de sig villige til, og så fik eksperterne forhandlet gælden ned med 273.000 kr., så de efter alle tegn i sol og måne er ude af gælden om overskuelige fire år.

John og Pia skal vælge, hvad de vil gøre for at skrabe penge nok sammen til budgettet. (Foto: TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Du burde skamme dig

El-regningen på 10.000 kr., der kunne slukke for strømmen i hjemmet i Horne i Vestjylland, hvad dag det skulle være, er også kommet ud af verden.

- Vi er taknemmelige for den hjælp, vi har fået, siger Heidi, der er gravid og går på barsel om en uges tid med forventet fødsel den 6. juni.

- De bliver en dreng, ved vi, siger Heidi om barnet, der bliver familiens tredje.

diverse Luksusfælden: Folk er døde for mindre

2 kommentarer
Vis kommentarer